Lehet a terhesseg jele hogy a vizeletem szine kisse zoldesre valtozott?
Figyelt kérdés
Soha nem tapasztaltam meg ilyet nem is vagyok felfazva sem megfazva, egyaltalan semmi egeszsegugyi problemem nincs csak azt vettem eszre hogy a vizeletem szine zoldesre valtozott.. ket nap mulva nem varom . szoval remenykedem2010. dec. 20. 18:50
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez mégis inkább valami húgyúti fertőzésre utal. Még akkor is ha nem érzel más tünetet magadon.
2/5 anonim válasza:
A terhes vizelet zavaros lehet,nem átlátszó,olyan mintha "sűrűbb" lenne (már kora-terhességnél is).Ilyesmi?
Zöldes vizeletet még nem láttam.(pedig láttam már egy párat)
3/5 A kérdező kommentje:
Szoval igenugy ertettem hogy zavaros a vizeletem es azota a mellbimbom is bepirosodott es kicsit csip , bar holnap utan ugy is minden kiderul, de azert remenykedem a bababan .....
2010. dec. 21. 00:10
4/5 anonim válasza:
Azt írtad hogy kicsit csíp.
Ha a vizeletedre értetted akkor valami húgyuti fertőzés.Terhesség alatt sem normális ha csíp a vizelet.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem a vizeletem csip hanem a mellbimbom .. Nagyon erzekeny lett
2010. dec. 21. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!