Létezhet hogy ilyen előzményekkel most megtörtént a csoda? És babát várok?
Nekem nagyon nagy problémám van a menzeszemmel.:(Sajnos tavaly szeptembertől nem jön meg(mióta letettem a fogamzásgátlót).Gyógyszerrel sikerül meghozni, de egyébként semmi.Már elkeztük a vizsgálatokat de semmi eredményt nem tudtak mondani.Ezért elmentünk a Budai meddőségibe.Most előről indul minden.:(Norculotot kellene beszednem, h megjöjjön mert hormonvizsgálat az első.DE!!!!Volt egy megérzésem és teszteltem.Ennek az érzésnek az alapja, hogy augusztusban és szeptemberben a clostibegyttel megjött, de októberben már nem, mivel szeptemberben már nem szedtem.Akkor nem voltam terhes sajnos:(Nagy fájdalmakkal november 6án megjött de csak két napig tartott.De elég erős volt a vérzés.Ez 48ik ciklus nap volt.Innentől számítva a 12-13i napon lehetett peteérésem mert most éreztem.Szúrt, feszített.És ma már a 46ik napomon járok újfent és semmi.De időnként émelygek,előfordul h megszédülök, fáradékony vagyok.Nem rendszeresen de időnként a mellem érzem.Szúrkál, feszül.És a derekam és hasam is érzem, s e mellett folyásom van múlt szerda óta. A tesztet a 43ik napomon csináltam délután.És halványan de látható második csík.
Ha meg tudod oldani csak egy képet tegyél fel mert ez így nagyon távoli és nem látni rajta semmit!!!
Várom!
Az elsőn halványacskán látszik egy második vonal!
Normál esetben erre azt mondanák,hogy ne foglalkozz vele mert igen halvány de a helyzetedben én azt tanácsolom,hogy várj még mindenféle gyógyszerrel max.magne-B6 és 2-3 nap múlva az újabb teszt már biztosabbat mutat és még akkor is időben lesz el kezdeni a norculutot szedni HA KELL!!!
Egyébként vannak csodák!Nem egy ismerősöm van aki több év sikertelenség után pont átjárhatósági vizsgálat előtt tesztelt pozit!!!
Ez a mázli!!!
Pihenj amennyit tudsz és két nap múlva ismét tesztelj!!!
Várom az eredményt és szorítok,hogy erős két csíkos boldog karácsonyotok legyen!!!
Írj!!!
Elvileg ennyi idős terhességet már erősen kellene jelezni a tesztnek, de volt már itt olyan, akinek csak hetek múlva lett pozi a teszt.
Ha volt peteérésed és azóta nem menstruáltál, akkor minden esélyed megvan!
Nekem kb. 3-4 hónapban 1x van peteérésem-mensim a tabi abbahagyása óta. Épp most volt 2 hete és pont lecsúsztunk róla, csak icipici esélye van hogy sikerülhetett, de még nem jött meg és addig van remény. Ez is csoda lenne...
Látható a második csík. Szerintem baba keze-lába van a dologban. Csinálj egy-két nap múlva ismét egyet, azon már sokkal erősebbnek kell látszódnia, és akkor irány az orvos. A helyedben,még a héten lezavarnám, Karácsony előtt. Az is lehet, h. életed legszebb karácsonyi ajándékával lep meg a sors :))))
Szorítok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!