Csoda történt? Elhihetem?
11 dpo-n vagyok. 3 féle tesztet csináltam. Sajnos nem otthon töltjük az ünnepeket, így itt ennél jobbat nem tudtam fotózni.
A legfelső (Wondfo) egyértelmű, még ezen a rossz minőségű képen is, a másik kettőn itt nem is látszik semmi. Élőben is meresztgetnem kell a szemem. Délután csináltam még egy olyat, mint a legfölső, és azon is 3 perc alatt kijött a szép rózsaszín második csík.
Érezni semmi különöset nem érzek. Mindjárt megjön érzésen és állandó fáradságon kívül.
A felsőn tényleg látszik valami! És igen, történnek csodák, mi is másfél évig vártunk a babára, aztán kivizsgálás után megkaptam az ítéletet, hogy PCO-m van és steril vagyok... 2 hét múlva pozitívat teszteltem:) Holnap leszek 8 hetes:)
Drukkolok, hogy tényleg csoda legyen!!!
Gratula kismami!
Ez többször előfordul mint gondolnád. Én ismerősömmel is pont ez történt. :-)
Nálunk a férjemnek volt nagyon rossz a spermaképe. Több vizsgálata is volt, mikor a lombikot javasolták, azt mondta a doki, hogy már nem milliókban, hanem csak 100.000-ekben számolhatók az egészséges spermiumok.
Nálam enyhe pco-t állapítottak meg, plusz az átjárhatóságinál derült ki, hogy az egyik petevezetékem el volt záródva, de a vizsgálattal sikerült megnyitni.
Hát ezért lett lombik, de ha minden jól megy több nem lesz!
Kívánom neked is, hogy így alakuljon. Írta itt más is hogy nem vagyok egyedi eset. ;)
Sajnos a csoda rövid életű volt, 8 hetesen missed ab-bal végződött üres petezsák miatt.
De nem adjuk föl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!