Normális, ha rosszul vagyok az Elevit-től?
Szia!
A nőgyógyászom 'mesélt' erről nekem. Állítása szerint eleinte minden kismamának a Béres gyártmányt ajánlotta, hisz mégis csak az a magyar gyártmány. De viszonylag sokan panaszkodtak mellékhatásokra, ahogyan az Elevitnél is. Tapasztalata szerint a Centrum Maternal eddig az első, amivel kapcsolatban nem panaszkodnak. Talán adj még egy esélyt ezeknek a tablettáknak, és próbáld ki ezt is, hátha ez beválik.
En 8 hetes kismama vagyok,es en az elevitet szedem,de az orvosom azt mondta,h minden masnap vegyek be belole 1-et.En nem vagyok igy rosszul tole,de szerintem ha reggel veszed be reggeli utan /mert a tajekoztaton/is igy van lehet h segiteni fog.
Mielobbi babaaldast kivanok
Nem véletlenül van rajta a tájékoztatón,hogy reggel kell bevenni!
Ha pedig nem bírod a mesterséges vitaminokat,akkor ne szedjed!
Nincs rajta a Gravidán, hogy reggel kell bevenni, a napugyanazon szakaszában kell bevenni. Én "ebéd után" veszem be, délután 3-5 körül, és semmi bajom vele. Ja és én is csak minden 2. nap.
Először reggel vettem be, és ki is hánytam... Így tökéletes!
Szia!
Szerintem normális. Én is rosszul voltam (igaz, a Gravidától), most Maternát szedek. Tök jó, nem csinál étvágyat és még jód is van benne...(az Elevitben nincs, pedig kellene az IQ-szint emeléséhez:). Az első lányommal is a Materna vált be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!