Normalis az hogy rosszul vagyok az Elevit-tol?
Szia! Én a Gravidától voltam rosszul. Lehetséges. Próbáld meg, hogy pár napig nem szeded és utána megint elkezded, ha tényleg ettől vagy rosszul akkor rosszul leszel megint tőle.
Próbálj meg másfajtát szedni. Én több félét kipróbáéltam, de mindegyiktől rosszul voltam, kivéve a Hipp Natalt-tól.
32 hetes kismama
Na én ezért nem kezdtem el szedni!Nekem két barátnőm is beleesett ebbe a dologba és plussz irdatlan mód elkezdtek tőle hízni is,a doki állította le nekik.Mondták ne szedjek ilyet.CSak mikor olvasgattam itt a cikkeket,mindenki lehurrogta az ilyen gondolatú embereket és istenítették ezt a szert.Szóval szerintem hagyd abba rögtön és valami mást válassz.ne felejtsük el ,hogy a gyógyszerészet is egy nagy biznisz,a doki is jutalékot kap azért amit ajánl elad ,reklámoz..Tehát nem fogaj azt mondani,hogy ne vedd meg.Lehet ,hogy 100emberből 90nek bejön,de ott az a 10akinek nem.ne kísérletezz vele!Ki tudja mire vagy érzékeny belőle.
Én a calivitás termékeket szedem gyerekkorom óta és semmi bajom nincs tőlük.szuperek.Ez volt az első olyan cég ami természetes alapú táplálékkiegészítőket hozott be MAgyarországra-sokan nem ismerik.Ennek szedem a new life magzatvédőjét és szerintem nagyon jó.KEress rá a neten és nézelődj.Amúgy én a vasat is meg a calcium magnéziumot is meg a cvitamint is innen veszem..csak folsavat vettem gyógyszertárból de azt is az első pár hónapban.Szóval nézz szét és válassz másikat.Sok sikert hozzá.29hetes kismama
Normális,hogy rosszul vagy az Elevittől...
Én még akkor kezdtem el szedni, amikor még terhes sem voltam, és pocsékul voltam, hányinger miegymás...
Én a Centrum Maternát szedtem terhesség alatt, és semmi bajom nem volt! A 20.héttől kétnaponta szedtem egyet, és nem lett óriásbébi, csak 59 cm és 3750 gramm:) De férjem is és én is nagynövésűek vagyunk:)
Szerintem amúgy azért reklámozzák mostanában annyira az Elevitet, mert nem sokan használják, túl sokan kínlódnak a mellékhatásoktól. És amit sehol nem terjesztenek az az, hogy vesekövet okoz!!!
Ja, a 20.hétig naponta egyet szedtem:)
Az előző válasz írója vagyok
Voltam a tegnap a dokinal,es o sem tanacsolta mar...azt mondta,h hadjam,ha rosszul vagyok,szedjem a folsavat es majd a 2. felettol ir fel vasat....
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!