18hetes vagyok, és pár napja újra rosszul vagyok. Ez normális?
Pár napja kezdődött a rosszullét,ami abban nyilvánul meg,hogy fáj a fejem,ha 5percet állok egyhelyben,akkor rogyog össze,és olyan nehéz érzésem van a pociban,állandóan feküdnék,muszáj pár percenként pihennem,mert összeesnék.Ez normális?
Tegnap alig ettem (reggeliztem,meg ebédeltem),aztán vacsi környékén már nagyon éhes voltam,ettem pár falatot,de akkor még rosszabb lett a helyzet.
Van egy két éves fiam,vele semmi bajom nem volt.
A másik meg a gyomorsav!Fiammal a végefele volt,de keményen,most eléggé az elején vagyok még,és megkeseríti az életem... :S
SZerintetek belefér még a rosszullét,vagy menjek dokihoz?
Köszi a válaszokat.
Szerintem menj el dokihoz, biztos, ami biztos alapon. Abból baj nem lehet.
Jobbulást és kellemes babavárást!
18h km
én ezzel még így nem mennék dokihoz...én is rosszul voltam szinte végig, hányinger, fáradtság(volt hogy minden délután aludtam 1-2 órát), gyomorsav.Ezek a 16.hét körül elmúltak, aztán visszajöttek a 18.hét környékén...ha nincsen valami "extra" bajod(folytonos hasmenés, láz), akkor bizti nincs semmi baj...lehet kicsit kimerültél a fiad mellett, lehet jó lenne ha pár napig többet pihennél, és kicsit megerősödnél.
38+5 hetes kismami
Boldog babavárást:)
Egy hét múlva megyek a dokihoz,majd megemlítem neki.
Nincs semmi komolyabb bajom,gondolok itt a lázra,vagy az ájulásra.Csak ha állás közben érzem,h esnék össze,gyorsan leülök.Remélem ez mielőbb elmúlik.Nagyon gyengének érzem magam...
Köszi a válaszokat.Megnyugodtam,h ebben az időben is természetes a rosszullét (fiammal nem volt semmi bajom,úgyhogy ez újdonság nekem)!
Szép napot Nektek.
Amúgy a pihenés nem igazán megoldható,mert Apa hazajön,és valahogy a természetéből adódóan nem szereti a lusta embereket,szóval nem viseli el,ha szeretnék pihenni.Hétvégén is mennie kell melózni,úgyhogy nem tervezek a hétvégére se túl sok pihit... :(
Őt anno keményen nevelték,így ismertem meg,így szeretem,ezzel nem tudok mit tenni,h ilyen.El kell fogadnom,h nem lehetek puhány! :(
Bocsi,h ennyit írok,de eszembejutott még vmi.Tegnap támaszkodva,egy kézzel próbáltam öltöztetni a fiam,annyira nem bírtam tartani magam,megkértem,h ha mást nem akkor altassa már el,én addig lefekszek.Hát meg is próbálta,de negyedóra bőgés után nem bírtam tovább,és átvettem az altatást.Ez is elrémít,h ennyire nincsenek összeszokva mondjuk altatásban.Mi lesz,ha meglesz a tesó,megszopitatom,elteszem aludni,aztán Xóra múlva állhatok neki a nagyot elaltatni,mert apával nem hajlandó.... :S
Kemény lesz!
A szitu nálunk is ez, csak én a 3. babámat várom. Most kezdem a 12. hetet és tervezett baba volt, még is rettentően félek, de ezt nem hangoztatom másoknak, mert hülyének néznek, hogy akkor minek még egy gyerek. Nagyon rosszul vagyok én is, mondhatni, alig van bennem élet. A lábaim remegnek és a kisfiam aki 2 éves, hát nem kímél. Férjem szinte csak aludni jár haza, de csoda jó ember. Rengeteg gondolat kavarog a fejemben és nem nagyon tudom megbeszélni senkivel, mert szerintem nem is tudja megérteni más, csak az, akinek a pocijában növekszik a baba.
Én a félelmeknek és aggodalmaknak tudnám be azt, hogy ennyire pocsékul vagyunk. Annyira írigylem azokat a kismamákat, akik végig tele vannak energiával és nem is tudják, mi az a terhességi hányás.
Ha van kedved itt szívesen beszélgetek veled erről, de a privát címem nincs megadva. Várom a válaszod és kitartás!
Szia!
Akkor nem csak én érzek így!Eddig nem voltam ilyen érzékeny,nem érdekelt,ha mondjuk hazaesik fáradtan,és elmegy aludni,vagy bármi,de most biztos a hormonok miatt vagyok ilyen!
Kisfiammal semmi bajom nem volt,én sem tudtam eddig milyen a terhességi nyavaja! :) Örülök,h az első terhességem felejthetetlen volt,és szuper (persze ez is felejthetetlen lesz,de ez már most más).
Épp tegnap beszélgettünk este párommal,hogy félek,h mi lesz,ha meglesz a másik pici,ha ennyit fog segíteni akkor nem fogom bírni.(Mostanában számítógép b.zi).Azt mondta,h most újdonság h gépezik meló után (azóta csinálja,mióta leszokott a cigiről - 1hónapja),és meg fogja unni,ne toljak.
Mindegy,nem is ez a lényeg,szerencsére jól megvagyunk,semmi baj köztünk,csak mostanában túl nyűgös vagyok,talán mihamarabb elmúlik.... :)
Mennyi idős vagy a 3.babával? Nehéz volt a nagyobbal foglalkozni a pici születése után? Nálunk kb. két és fél év lesz köztük. Félek is meg nem is.Néha így érzek,néha úgy.Hangulathullámaim vannak!
Ha gondolod írj,szívesen veszem.
Köszi,szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!