Érezte így valaki mint én? Nagyon szeretnék kisbabát úgy érzem a korból is lassan kifutok, de félek a jövőtől.
Figyelt kérdés
Mindig halogatjuk hogy majd pár év múlva mert akkora már talán jobb lesz minden de így aztán meg csak telnek az évek és talán megfelelő alkalom sosem lesz.2010. dec. 20. 06:05
11/11 anonim válasza:
Szia! Szerintem nem vagy elkésve. Főleg, ha nincs semmi akadálya annak, hogy babátok legyen. Én nemsokára 33 éves leszek, és endometriózisom van. És jelenleg munkanélküli is vagyok. Tudom, hogy a jelenlegi időszak nem alkalmas arra, hogy gyereket vállaljunk, hiszen magunkat is alig tudjuk eltartani. Úgyhogy az én parám az, hogy mikor jön el az az időszak, ami alkalmas a gyerekvállalásra. És hát ugyebár emellett ott a betegségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!