19 éves lány vagyok több mit 1 éve probálkozunk és nem sikerül. Mi lehet az oka?
Mi anno a Kisfiamra 1 évet vártunk,nagyon rágörcsöltünk,sokat beszélgettünk,hogy mi lesz ha most....
Azután "lemondtunk"róla,nem emlegettük,és lám,abban a hónapban sikerült is:)
Talán Nektek is lazítani kellene egy kicsit...azt mondják,egy baba tudja mikor kell jönnie:)
Kitartás!
Az egyáltalán nem baj, hogy nem érti ezeket a szavakat. Először amikor elkezdtem olvasgatni ezen az oldalon fogalmam sem volt, hogy mi az ovuláció, missed ab, inszemináció, hőgörbe, luteális fázis stb.
Mindenképp menjetek el orvoshoz én is csak ezt tudom ajánlani.
Mi is 1 éve próbálkozunk, most kezdtük el a vizsgálatokat.
23/L
Úgy szeretem az ilyen okos hozzászólókat, mint ez a 45%-os. Majd ő megmondja ki, mikor, mit csináljon. És ha nem szeretne egyetemre menni? Akkor mi van? Családot szeretne, és pont. Nem ebben kért tanácsot!
Patikában lehet venni ovulációs mikroszkópot, amin figyelheted mikor van peteérésed. (PG 53 törpemikroszkóp, így rá tudsz keresni a neten)
Ezen kívül vehetsz ovulációs tesztet, ami szintén megmutatja a peteérés napját. A hőmérőzés is sokaknak segít, de ezt a módszert én nem ismerem pontosan.
Ha rákeresel a neten a "peteérés/ovuláció figyelése" kifejezésre nagyon sok hasznos információhoz juthatsz!
Sok sikert, és minél hamarabb pozitív tesztet kívánok! :)
Sajnálom hogy nem jön össze. Csak az én példámat tudom leirni neked. két éve estem előszőr teherbe, de nem maradt meg a terhességem. De első összejött.
Azóta megszakitással voltunk együtt. Multhónapban elmúlt a mensim, és nem beszéltük meg csak tök véletlen nem szakitottuk meg. de nem beszéltük meg, semmi. És a héten pozit teszteltem ismét. Nem szabad rá görcsölni. Legyetek együtt, ne gondolj ennyire a babára, és hidd el akkor jön amikor a legkevésbé számitasz rá. Kétszer is megtapasztaltam. Ha lehet akkor nézzetek el orvoshoz is. Pároddal menjél had vizsgálják meg őt is. Lehet nála van valami. de lehet hogy egyikőtöknél sincs. sok szerencsét és mihamarabbi pozi tesztet kivánok neked.
23/L
Szia!
Én 23 éves vagyok és 9 hetes kismama. :) Mi a férjemmel december, január környékén döntöttük el, hogy akkor szeretnénk most már babát. Láthatod, majdnem 1 év telt el, mig teherbeestem és ugyanigy voltam vele, mint most te. Vajon mi lehet a bajom? biztosan nincs minden rendben. el is mentem nőgyógyászhoz kb. 2-3 hónapra rá, hogy még mindig nem sikerült összehozni egy babát és az általános vizsgálaton azt mondta minden rendben van. kérdeztem, hogy mikor csinálna vizsgálatokat, hogy valóban nincs semmi bajom és azt mondta, hogy 1 évnek el kell telnie és nem szabad csak erre koncentrálni. Nos, én kb. 2-2,5 hónapja lemondtam róla. az összes babaholmit, amit addig gyűjtöttem eladtam és azt mondtam, hogy majd jön, ha jönni akar. Hát, ahogy látod ezután nem sok időre kb. 1,5 hónapra rá már teherbe is estem. Szóval, én is csak azt tudom mondani, ez már saját tapasztalat, hogy ne görcsölj rá, mert nem fog sikerülni, ha nagyon-nagyon akarod. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!