Manoka1924 kérdése:
19 éves lány vagyok több mit 1 éve probálkozunk és nem sikerül. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 11:38
1/28 anonim válasza:
Égi jel.Hagyd a babázást és menj inkább egyetemre.
2/28 A kérdező kommentje:
ha valaki tud nekem tippet adni hogy hogyan lehet könnyen teherbe esni kérem irjon elöre is köszönöm
2010. dec. 16. 11:41
3/28 anonim válasza:
Kezdd a jövö évet egy mindenre kiterjedő orvosi vizsgálattal és a párodat is vidd el mert lehet hogy nem is Benned van a hiba.
A koroddal nincs bajom én is szültem volna már ennyi idősen csak nem volt kinek - dolgoztam-
Sok sikert!
4/28 anonim válasza:
Nőgyógyász. Egyébként meg egy év nem olyan hosszú idő.
5/28 anonim válasza:
Szintén csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz!Dokihoz kellene menni,ott majd kivizsgálnak!De ha gondolod kezdj el hőgörbét vezetni+ovu tesztelni,hogy megtudd mikor van peteérésed!
6/28 A kérdező kommentje:
Félek attol hogy nem lehet gyerekem pedig nagyon szeretnénk
mások 1 alkalommal teherbe esnek mi pedig több mint 1 éve probálkozunk és nem sikerül. a felfázástol is lehetséges?
2010. dec. 16. 11:46
7/28 A kérdező kommentje:
értem de sajnos nem értem ezeket a kifejezéseket
2010. dec. 16. 11:49
8/28 anonim válasza:
Nagyon is lehet a felfázástól mert kismedencei gyulladást is lehet tőle kapni.
a kifejezéseknek itt tudsz utánnanézni de nem ajánlom mert bár jó módszer de nem lehet nem rágörcsölni és akkor már azzal kelsz azzal fekszel
egyébként itt okosodhatsz ha mégis.
9/28 anonim válasza:
még egy ok hogy inkább tanulással töltsd az időd, ha még a szavakat sem érted hogy akarod nevelni.
10/28 A kérdező kommentje:
értek a gyerekekhez mert öcsémet is én neveltem mert a szüleim meghaltak és sajnos nem volt ki megtanitsa nekem amugy köszönöm hogy csak igy ismeretlenül leösztott pedig nem is ismer köszönöm
2010. dec. 16. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!