Reménykedhetem még, hogy van baba?
14.-én volt a nem várt napja,nem jött meg.
Tegnap és ma reggel is teszteltem x-epil-el,és sajnos negatív lett.
Viszont még mindig nem jött meg,néha kicsit fáj a hasam és a melleim is érzékenyek.
De ha baba lenne,ilyenkor már ki kellett volna mutatnia nem?
bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok, de én is hasonló cipőben járok.
Kedves előző válaszoló: az volt az első teszt, amit csináltál vagy már előtte is teszteltél, de azok negatívok lettek? Tudod, hogy mikor volt pé-d? Középidőben vagy később?
Kedves utolsó:semmi baj:)
Neked mióta késik?
A tesztek negatívak lettek?
Nekem már a nem várt előtt 8 nappal menszi szerű görcseim voltak,sűrű fehér folyás,ami elmúlt...azt hittem baba lesz..és most a teszt mégis negatív lett:(
első vagyok
4 nappal a nem várt után teszteltem (szóval amikor meg kellet volna jönnie, utána 4 nappal) és negatív lett. Azért is teszteltem, mert bár az volt az első hónap, hogy babát szerettünk volna eléggé fájt a hasam. Gondoltam, ha negatív, elmegyek orvoshoz, mert akkor tuti valami gyulladás. Aztán közben el kellett utaznom néhány napra, akkor sem jött meg, csak szúrt a pocim alja, amikor indultunk haza, szóltam a páromnak, hogy egy teszttel várjon otthon, megpróbálom ismét, ha negatív, akkor egyből doki, mert valami akkor nem stimmel. Erős pozitív lett. Nem néztem pét, nyákot, semmit, többször is voltunk együtt, tehát nem tusom, hogy mikor fogant. Stabil 29 napos ciklusaim voltak/vannak. A második babával a 6. napon teszteltem (az előzmények ismeretében nem akartam elsietni), ott már akkor egyértelmű pozitív lett. Ő is az első próbálkozós hónapban fogant. Azóta nagyon vigyázunk, mert úgy tűnik, ha csak egymásra nézünk, baba lesz belőle. ;-)
Mindenkinek hasonló élményeket kívánok!
harmadik vagyok: ma kellett volna megjönnie, tegnapi teszt (2db) negatív:-(
Nincs menzesz előtti érzésem és 3 napja folyamatosan fáj a fejem.
Szóval reménykedek és drukkolok Neked is!:-)
X-epilt szoktam én is használni. Szerintem ki kéne mutatnia. Én a nem várt előtt két nappal is csináltam, mert nem bírtam kivárni, hogy mi lesz. Akkor már nagyon halványan kimutatta, 2 napra később meg erősen.
próbálj meg másikat is, és ha az is negatív, szerintem menj el dokihoz. Bár az idegesség miatt is késhet.
Még mindig nem jött meg,néha fájdogál a hasam,a melleim érzékenyek.
Ma este újra tesztelek,hátha...
Aki szintén negatívat tesztelt eddig,van valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!