kb. mindenféle kivizsgáláson túl vagyunk már 2. baba lenne
2009. jan. 21. 14:16
12/27 anonim válasza:
szia bennem is egy világ dől össze, minden hónapban új remények őrjítő, én már írtam h nekünk is tesó lenne, s első elsőre összejött, dokinál te voltál??Én ma megyek épp félidő...új remények:)
2009. jan. 21. 14:23
13/27 anonim válasza:
Szóval te tesóra vágysz?
Nekünk az első rögtön jött és ment is,elvetétem.
A másodikra 7 hónapot vártunk!
REMÉLEM NEKED IS MIELÖBB SIKERÜL!!!!!!!!!!
2009. jan. 21. 14:31
14/27 anonim válasza:
szia igen tesóra, s első legelsőre összejött, most 27 hónapos, nagyon szeretnénk tesót, 7 hónapja próbálkozunk:(
2009. jan. 21. 14:33
15/27 anonim válasza:
Nekem eddig 4 terhességem volt, az első a gyógyszer abbahagyása után 2. hónapban összejött(már 6 éves).
Utána még háromszor lettem terhes, mindíg elsőre sikerült. 3 éve missed ab. lett a vége, 1 éve egészséges kisfiú. Tavaly pedig védekezés mellett sikerült, akkor egyből azokra gondoltam akik itt írnak, és hosszú ideje próbálkoznak. Miért nekem jött össze, miért nem nektek???
Ezt a babát elvetettem:(
Mindenkinek sok sikert, és mielőbbi gyermekáldást kívánok.
2009. jan. 21. 14:36
16/27 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak! nagyon sajnálo mhogy elkellet vetetned a babád! igaz ebben a világban egy gyereket is nehéz felnevelni!!
én lassan fél éve várok a csodára hogy bekövetkezzen remélem most sikerült ma nem kéne hogy megjöjjön ( idáig semmi)
2009. jan. 21. 14:43
17/27 anonim válasza:
Utolsó: nagyon szorítok!
2009. jan. 21. 14:44
18/27 anonim válasza:
nagyon szépen köszönöm!! örülök hogy enynien velem éreztek
2009. jan. 21. 14:45
19/27 anonim válasza:
Az első elsőre összejött, de elvetéltem. Másodikkal még nem próbálkozhatok, de írtózok, hogy sokat kell majd várjak rá
2009. jan. 21. 15:04
20/27 anonim válasza:
3 évet: 3 inszemináció, 1 laporoszkópia, 1 méhen kívüli terhesség, 3 lombik és most egy 9 és fél hónapos drága, édes kisfiú :D kitartás!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!