Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi időt kell várni kb egy...

Mennyi időt kell várni kb egy egyéves babára örökbefogadásnál?

Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 12:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én itt olvastam régebben, hogy másfél-3 év is lehet akár. De szerintem pontosat nem tőlünk fogsz tudni kapni.
2011. márc. 6. 14:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Mi 4. éve várunk, 0-1 év közötti babát szeretnénk örökbe fogadni.
2011. máj. 19. 13:39
 3/11 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ. Mi is babára várunk. 7 év próbálkozás után döntöttünk az örökbe fogadás mellett, bár mi előtte úgy gondoltuk ha lesz két saját gyerekünk akkor fogadunk örökbe melléjük egyet. Most megfordult a helyzet először örökbe fogadunk és hátha lesz utána saját is vagy ha nem akkor még magunkhoz veszünk mellé majd. Mi 0-6 hónaposig adtuk be a papírt és hogy egészséges legyen, semmi mást nem kötöttünk ki. A határozatot most kaptuk meg márciusban és a TEGYESZ-nél aki az ügyünket intézi megmondta hogy már ebben az évben kapunk babust.
2011. máj. 31. 11:17
 4/11 anonim ***** válasza:

ma 11:17

Ebben az évben??? Ráadásul ilyen pici babát?

Hát úgy legyen, de én ezt nem nagyon hiszem.

Előző vagyok, mi már 4 éve várunk....

2011. máj. 31. 15:49
 5/11 anonim válasza:
Mivel nem számít hogy milyen nemzetiségű ezért elég hamar megy, most hétfőn hívtam fel őket és mondták hogy csak egy pár van előttünk aki nem kötötte ki hogy milyen származású és nemű baba legyen.
2011. máj. 31. 20:36
 6/11 anonim ***** válasza:

ma 20:36

Ja, értem. Igen, roma babát nagyon hamar örökbe lehet fogadni, ezt nekünk is mondták.

Hát akkor sok boldogságot, remélem, tényleg nem kell sokat várnotok!! :)

2011. máj. 31. 20:38
 7/11 anonim válasza:
Köszi, remélem nektek is hamarosan megérkezik a baba, drukkolok,hogy úgy legyen. Csak hogy tisztázzuk nem azért döntöttünk úgy hogy roma baba is szóba jöhet mert azt hamar megkapjuk.
2011. máj. 31. 20:52
 8/11 anonim ***** válasza:

Megértem. Az a lényeg, hogy szeressétek nagyon, mindegy, hogy roma vagy nem roma baba!

Nálunk a férjem eléggé elutasító ezzel a témával kapcsolatban, szóba sem jöhetett, csak magyar baba. Én valamivel elfogadóbb vagyok, de mindegy, addig várunk, amig meg nem születik a mi babánk.

2011. máj. 31. 21:00
 9/11 anonim válasza:
Kitartás, előbb utóbb csak meglesz az a baba, és ha megkapjátok a világ legboldogabb emberei lesztek :) Remélem minél hamarabb örülhettek :D:D
2011. máj. 31. 21:16
 10/11 anonim válasza:

sziasztok megkaptuk a pici lányunkat, ma 24 napos és nagyon tündéri, el sem hiszem hogy nemrég még azt írtam nektek hogy majd valamikor kapunk és most meg már itt is van.Itt megnézhetitek:

[link]

2011. aug. 4. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!