Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őszintén. Te mennyit foglalkoz...

Őszintén. Te mennyit foglalkozol egy nap a "teherbeeséssel"?

Figyelt kérdés
Én mindig elhatározom, nem foglalkozom vele, aztán egyszer csak észreveszem, már megint a netet bújom. Párom általában később ér haza munkából és néha már "szégyenlem", mikor kérdezi... "mit nézegetsz"... én meg nem akarok hazudni... teljesen igaza van, amikor félt, hogy túlságosan kattogok a dolgon? De hát hogyan lehet ezt "kikapcsolni"?!
2010. dec. 14. 13:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

sziasztok

jó olvasni hogy az ember nincs egyedül a hülyeségével

és igen. lehet sokkal jobb lenne néha ha nincs ez a fránya net, viszont néha milyen jó dolgokat hamar megtudni.

Hát nálunk is érdekes a helyzet. Legutóbb 4.hónapban sikerült, úgy kezdtem, hogy nagyon ráparáztam a témára, és egyre sikerült ezt feloldanom, szerintem szabad rá gondolni, de tényleg nem kéne minden nap annyit olvasni, stb, nekem azt kellett elengednem, hogy ne akarjam most azonnal ebben a hónapban, mert hiszem , hogy babás tudok lenni, csak kérdés a mikor... hát majd, hamarosan!

Ezt nehéz elfogadni!

Így sikerült 4.hónapban, de sajnos missed ab lett

Most próbálkozhatunk újra és azt hittem ezt az agymenést nem kell újra eljátszanom, de tévedtem... éppen most higgasztom magam, hogy nem baj ha most nem, majd legközelebb! Újra meg kell találnom a jó hozzáállást, és hogy közben igen is mással is foglalkozzak!

Sok sikert!

2010. dec. 14. 20:11
 22/29 anonim ***** válasza:

Lányok, szerintem ez a karácsonyi időszak egy kicsit a segítségünkre lehet, hogy ne ezen agyaljunk folyamatosan. Talán most a bevásárlás, nagytakarítás, favásárlás, ajándékkészítés, sütés-főzés egy kicsit ki tudna minket zökkenteni. Legalábbis én most a neten töltött időm kétharmadát sütireceptkereséssel töltöm...:)

Találjatok ki valami új karácsonyi dekorációt, menüsort! Teremtsetek igazi karácsonyi hangulatot az otthonotokba, hogy apa se azt érezze, baba nélkül nincs boldogság és ő már ehhez nem is elég nektek! Élvezzétek egymás társaságát, hisz ez lehet életetek utolsó kettesben töltött karácsonya!

Én dpo.8. napon vagyok......gondolhatjátok, jövő hétre várom a mensit....ami valószínüleg jönni is fog, mert pont lekéstük az ovut..:( Sokat vívódtam, hogy teszteljek-e vagy ne, ha véletlen nem jönne (amúgy is nagyon szabálytalan a ciklusom) Lehet hagyni kellene nyugalomban elteljenek az ünnepek...tudom nehéz lesz, de én nem hagyom hogy a sikertelenség feleméssze a karácsonyomat!

Ti se hagyjátok!!!!!!

2010. dec. 15. 07:41
 23/29 A kérdező kommentje:
Igazad van! Ez tényleg ilyen szempontból jobb időszak... Most végre nem azt számolom, hogy ennyi és ennyi nap múlva tesztelhetek, hanem hogy ennyi és ennyi nap van még és melyik nap mit csinálok karácsonyig. Ma reggel arra ébredtem, hogy jövőhét szerdán-csütörtökön végre már nem dolgozom és miket fogok sütni, pedig valójában azokon a napokon fogok tesztelni és mégsem az jutott eszembe!!!! Boldog, Békés Karácsonyt mindenkinek!
2010. dec. 15. 09:02
 24/29 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont a Karácsony miatt nagyon nehéz. Én pl. tavaly is és az idei Karit is pokolként fogom megélni, mert együtt lesz a család, mindenkinek ott lesz a gyereke, mi vagyok az egyetlenek, akiknek nincs, és igazán nyomorultul tudom érezni magam az ilyen szitukban. Igen, belátom irigy vagyok, szerintem mindenki az picit.

Én is sokat lógok a neten, nagyon nehéz nem a témán kattogni. 1,5 éve próbálkozunk, túl vagyunk 2 sikertelen inszemináción, és keresem az infókat, hogy mivel tudnánk még biztosabbra menni. Képtelen vagyok leállítani az agyam

2010. dec. 15. 09:55
 25/29 A kérdező kommentje:
Persze, az utolsónak is igaza van!!! Én tavaly 32 hetes voltam szenteste és gyönyörű volt!!! Arról beszélgettünk, álmodoztunk, hogy milyen lesz majd idén hármasban. Most mégis kettesben vagyunk. Amikor elővettem két hete a karácsonyi díszeket, hogy dekoráljam a házat, nem tudtam hozzáfogni. Napokig hevert szétterítve a földön és kegyetlen érzés volt. De hagytam hogy áramoljon bennem, direkt nem pakoltam el és "kisírtam" magam, hogy mire jön az ünnep, felkészülve, a páromra koncentrálva tudjak hinni, hogy szép az ünnep így is!!! És hinni a következő évben. Tudom milyen nyomorult érzés, hogy bármilyen jó ember is vagy, néha elkap az irigység, harag, gyűlölet, nem is tudom... De ez természetes :(
2010. dec. 15. 10:20
 26/29 anonim ***** válasza:

Sziasztok én is így gondolom ez természetes érzés, ki kell adnunk magunkból, én is a nem rég sírtam ki magam...

Nekem missed ab-om volt, és nem sokára szülnék... Párom meg elvált és ott van gyerkőc szóval ők meg ugye jönnek.. szóval ezen túl kellett lépnem, és igen közben én is próbálok azért magára az ünnepre figyelni! Én minden karácsonykor hálát adok, hogy van nekem a Párom, sokat jelent ez is!

S egyszer leszünk mi is többen!

2010. dec. 15. 12:39
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát, kedves Kérdező! Nem semmi amit átéltél! Igazad van, nem szabad magadba folytani semmit...a fájdalmat is meg kell élni.

Nekem is jól jönne a pozi teszt, de most mégis szívesen felajánlanám az enyémet neked!!!:)Nagyon-nagyon szurkolok neked így ismeretlenül is!

Ami pedig az irigységet illeti, hiába imádkozom, hogy ne érezzem, nem megy....nem tudok őszintén örülni a környezetemben lévő 1-2 család boldogságának...:(

2010. dec. 15. 14:49
 28/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Nagyon kedves vagy! Remélem mindkettőnknek pozitív teszt kerül a fa alá :)
2010. dec. 15. 20:18
 29/29 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Fogadd őszinte részvétem a kisbabád miatt!
2010. dec. 29. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!