Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Őszintén. Te mennyit foglalkoz...

Őszintén. Te mennyit foglalkozol egy nap a "teherbeeséssel"?

Figyelt kérdés
Én mindig elhatározom, nem foglalkozom vele, aztán egyszer csak észreveszem, már megint a netet bújom. Párom általában később ér haza munkából és néha már "szégyenlem", mikor kérdezi... "mit nézegetsz"... én meg nem akarok hazudni... teljesen igaza van, amikor félt, hogy túlságosan kattogok a dolgon? De hát hogyan lehet ezt "kikapcsolni"?!
2010. dec. 14. 13:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
24 órát naponta . Képtelen vagyok már kikapcsolni annyira vágyom rá és ez a várakozás már az oruletbe kerget. És ha peteéréskor azon a bizonyos pár napon nem jon ossze újabb hónap a kovetkezo próbálkozásig és észre se veszi az ember eltelik fél-1 év és semmi na és onnantol egyre nehezebb. :o(((((
2010. dec. 14. 15:02
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha a párom ittnon van, én nem netezek...
2010. dec. 14. 15:05
 13/29 A kérdező kommentje:
Ha már itthon van én sem netezek, de amikor éppen hazaér még igen... aztán befejezem természetesen.
2010. dec. 14. 15:07
 14/29 anonim ***** válasza:
Az én páromat egyáltalán nem zavarja, hogy szeretnék teherbeesni és hogy sokat gondolok rá. A hőmet is mérem minden nap, nem akad ki rajta és nem szól semmit érte, szerintem természetesnek veszi...
2010. dec. 14. 15:14
 15/29 anonim ***** válasza:

elolvastam mindent, kedves kérdező.

Mi történt a 35.héten?

Mi volt abaj?

2010. dec. 14. 15:44
 16/29 anonim ***** válasza:
rengeteget foglalkozom vele mert már nagyon szeretnék, ez az első próbálkozós hónapunk. a páromat kérdeztem tegnap este hogy idegesíti-e, hogy ez jár az agyamban és ezen pörgök, de azt mondta őt nem zavarja :D
2010. dec. 14. 16:01
 17/29 anonim ***** válasza:

Naponta többször felnézek ide, az összes főkérdést elolvasom, ha számomra érdekes, akkor rá is kattintok több kérdésre is, válaszolok. Kérdezni is szoktam.

1 éve próbálkozunk, most folynak a kivizsgálások. Szeretnék 2011-ben teherbe esni. Januárba megyek átjárhatóságira. Nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a leendő babámra.

2010. dec. 14. 16:04
 18/29 A kérdező kommentje:
Terhességi toxémia. Ha nem haragszol bővebben nem fejtem ki itt, mert nem vagyok híve annak hogy a leendő boldog kismamákat rémisztgessük olyan esetekkel amik kb. minden 100.000. terhességre jutnak :)Császármetszéssel szültem pontosan már betöltött 36. héten. De nézzünk előre!!! Köszönöm az érdeklődésed :)
2010. dec. 14. 16:23
 19/29 anonim ***** válasza:

Mikor a két gyerkőcömmel teherbeestem még nem volt internetünk, és akkor nem agyaltam rajta, mondjuk nem is igen kellett, mert szinte azonnal teherbe estem. Most van egy 6 hós bébim, na itt elkezdtem olvasni a netet, folyton itt lógtam, hőt mértem (pedig nem volt rá szükségem)és akkor egy elment mindjárt az elején, akkor beparáztam, köv. hóban nem lettem terhes, és már kikészitettem az agyam tisztára. Folyton itt olvasgattam a kérdéseket. Szegény férjem pétől minden nap megmásztam :-), (ő nagyon szereti a szexet, de mikor már tudta hogy mire megy csak ki a játék, hát...), bár most már tudja hogy mennyire megérte, hisz 2 lány után született egy kisfiunk. Amúgy sorstársak vagyunk, sajnos én is vesztettem el egy kisfiút a 33. héten, meg vesztésem is volt utána.

Egy biztos hogy ez a net nem tesz jót annak aki bébit akar. Nem voltak egyszerűk a terhességeim sem, és még akkor is csak stresszeltem magam, mindenféle hülyeségeket olvasva.

Kivánok nektek mielőbbi babázást!

Kérdező ird meg ha összejött! :-)

2010. dec. 14. 18:32
 20/29 anonim ***** válasza:

Nekem 7-8 hónapja szinte az összes gondolatomat a bébi tölti ki....ha éjjel felébredek, akkor is ezen agyalok. Jó lenne valami mással lefoglalni magam....

Férjem jól áll hozzá, nem bántja. Csak a babáért nem szexelek vele. Hőmérőzök, férjem azt mondja ez aranyos hogy így készülök....

2010. dec. 14. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!