Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 24 éves lány vagyok. Ez az...

Anchyka kérdése:

24 éves lány vagyok. Ez az első terhességem (két hetes lehetek), de nem vagyok most olyan körülmények közt, hogy beválalljam. Ezért döntöttem az abortusz mellett. Viszont félek, hogy utána nem lehet majd gyermekem. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2010. dec. 13. 13:13
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Már biztos, hogy terhes vagy? Csináltál tesztet?

2010. dec. 13. 13:29
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
az egyik barátnőm este ment be és másnap kora délután haza mehetett, egy másik barátnőm pedig reggel bement és du. 4 körül ment haza.
2010. dec. 13. 13:29
 13/33 anonim ***** válasza:
ez nem Magyarországon történt.
2010. dec. 13. 13:30
 14/33 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok a válaszokért! A kérdésre válaszolva, igen kettő tesztem lett pozitív és már több mint egy hete meg kellett volna jönnie.
2010. dec. 13. 13:32
 15/33 A kérdező kommentje:
Hozzáteszem, hogy az egész helyzet nonszensz... Két és fél hete voltam a dokinál. Azt mondta hogy nem sok esélyt lát hogy a közeljövőben gyerekem lesz, mert hátrahajlik a méhem és mert a legnagyobb petesejtem is 9mm.:( Azóta kétszer vagy háromszor voltam együtt a párommal és tessék...
2010. dec. 13. 13:33
 16/33 anonim ***** válasza:
71%
Attól, mert egy doki ilyesmit mond (egyébként ez tök hülyeség.....), még kell védekezni!!!!!!!!!!!! Ez nem fogamzásgátlás!
2010. dec. 13. 13:40
 17/33 anonim ***** válasza:
29%
Semmiképpen nem tudjátok megtartani? Lehet, hogy ennek most jött el az ideje...
2010. dec. 13. 13:41
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az utolsó menstruációd?

Szerintem nem 100 százalék, hogy a pozitív teszt terhességet jelent a te esetedben, főleg, ha a dokid 2,5 hete 9 mm-es petét látott.

Ha egy hete késik a vérzésed, akkor kb a dokilátogatás időpontjában kellett megfogannod vagy még hamarabb ahhoz, hogy most látható pozitívat tesztelj.

Szerintem először is menj orvoshoz, hogy megállapítsa, mi a helyzet.

2010. dec. 13. 13:47
 19/33 anonim ***** válasza:
11%
Miért nem tudnátok most bevállalni a babát? Nem vagy már fiatal, van munkahelyed...
 20/33 A kérdező kommentje:
Sajnos csak egy hónapja kezdtem el dolgozni. Ugyanis két éve fejeztem be a sulit és nem tudtam elhelyezkedni. Egy fizuból meg amit a párom keres... nagyon nehéz lenne. Igen hibáztam én is tudom jól. De tanácsot kértem nem pedig letolást. Köszönöm. Elég baj ez nekem így is.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!