Egy hete teszteltem es semmi. Varjak vagy teszteljek a napokban. Szedulok a mellem is faj. Ez vajon baba?
Figyelt kérdés
2009. jan. 20. 14:52
1/8 A kérdező kommentje:
a meszem nem pontos.multhonapban ketszer jot meg
2009. jan. 20. 14:54
3/8 anonim 

válasza:

írj még vmt, nem derül ki, mikor menstruáltál, milyen a ciklusod, stb.
4/8 anonim 

válasza:

Ha nem pontos a mensid, akkor pláne nem tudni, hogy baba van-e. Szerintem inkább dokit kérdezz erről.
5/8 A kérdező kommentje:
multhonap elejen volt es karacsony elot 25-ke ota nemjot meg
2009. jan. 20. 14:57
6/8 anonim 

válasza:

Hiába kérdezed meg újra és újra, erre nem tudok egyértelműen válaszolni neked. De drukkolunk, hogy baba legyen! :)
7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat
2009. jan. 20. 15:03
8/8 anonim 

válasza:

Szia! Ha nem tévedek ez már a sokadik kérdésed a témában, az érzésem az, hogy félsz attól, hogy terhes vagy. (illetve ha tévedek, akkor nagyon szeretnél babát) A dolog megítélése szempontjából nagyon nem mindegy, hogy rendszeres nemi életet élsz és védekezel-e. Ha ez előző tesztet megelőző két hét óta védekeztél akkor kicsi a valószínűsége, hogy terhes vagy szerintem. Egyébként meg bármi lehet, de lehet jobb lenne orvoshoz menni az összevissza vérzés miatt. Igazából itt érdemben nem tudunk rajtad segíteni, max. tippelgetni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!