Akik mostanában nem várják, azoktól kérdezem, hogy vagytok és mikor tesztelnétek ha nem jön?
Sziasztok! Pont most tettem fel egy hasonló kérdést, ezt meg most szúrtam ki:)Én is figyelgetem a jeleket, ami nálam annyiban kimerül, hogy képes voltam most este palacsintát sütni (23:00kor), mert annyira kívántam. De van benne egy csavar, mert szerintem csak azért sütöttem tudat alatt, hogy jelnek vehessem:)))
Nekem amúgy 1. babánál nem volt sem mellfeszülés, sem semmilyen jel, így ezekben "nem bízom".
Hajrá mindenki!! :)
Én már csak egy dologgal vagyok bajba! Aki volt már ilyen helyzetben és nem az első babáját várja kérem segítsen!
Mikor érdemes bejelenteni a babát a munkahelyen?
Elég gázosak a közvetlen kolleganőim, így is mindenért szekálnak, ha még ezt megtudják, nem tudom mi lesz!
Mit tegyek?
19:23-s vagyok
Eddig semmi.Azt hiszem veszek 1 tesztet, de még nem csinálom meg várok 1 pár napot még.Nem akarok úgy járni, (mint máskor) h megcsinálom, aztán meg másnap megjön. :(
Szurkolok mindenkinek!
Előző vagyok!
Mondjuk, ami fura h amióta műtöttek azóta pontosan 28 napra jön meg.Ez már 6 hónapja.A múlt havi menszim érdekes volt egy picit.11-12-n kellett volna megjönnie, ehelyett barnás folyásom volt 2 napig, ami nem szokott.Aztán megjött, ami úgy 3 napig tartott, de nem igazán volt olyan intenzív, mint máskor.CSináltam utánna tesztet, h mégis mi lehet, de nega lett.most meg 2 napja késik és nincs barnás folyás csak erősebb fehér folyás.Szal nem tudom...de azért bízom benne, h összejött! :)
Gratulálok!!!Akkor nektek már szép lesz a karácsony! :)
Előtted lévő vagyok.
23:43 vagyok. Gratulálok!!!
De jóóó :)
Remélem mindannyian mi is hamarosan pozitívat tesztelünk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!