Mért van ez az érzés?Két napja késik a mensim, és két napja mást se csinálok csak futok a wc re hogy most jött meg ,most jött meg.

Szia.
Én még a teszttel,ha biztosra akarsz menni,várnék 2-3 napot,mert nekem pl.kellett majd egy hét a két terhességemnél fejenként,mire pozitív lett a tesztem,mensi kimaradástól.
Nálam is ugyanezek a tünetek mutatkoztak,de ha őszinte akarok lenni,voltak ilyen tüneteim akkor is,mikor nem voltam terhes de késett 2-3 napot,mert annyira szerettem volna,ha pozitív a tesztem,de nem lett sajna.A mellem is feszült akkor,és bővebb volt a folyásom,mint Neked,de nem lett baba azóta sem.:(
Többek között ezért is javaslom a későbbi tesztet,de SOK SIKERT KÍVÁNOK,ez csak egy vélemény a sok közül,én már nem mernék a kimaradás napján tesztelni tapasztalatból,én várnék,de ez én vagyok.Melody

Szia!Ha két napot késik akkor szerintem kimutatja a teszt akár már ma is!:)Csinálj tesztet mert elfáradtsz a sok szaladgálástól és árt a babának is!:):):)
Szoritok!

köszi csajok:)
reggelig futkosok:)
akár mi lessz meg fogom irni

Jót nevettem, mert én is ezt csináltam. :D Aztán teszteltem egy igen halvány pozitívat. Az okozója meg itt szuszog mellettem (kis drága)! :))
Sok sikert!

Szia.
Melody vagyok.Teszteltél,vagy inkább vársz?Mi lett a végeredmény?Kíváncsiak vagyunk,szeretnénk örülni.Írj,ha van kedved!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!