Azért kérdezem mert én 26 éves vagyok a párom 28 éves. Sokan azt mondják hogy még ráérünk nem maradunk le semmiről. És vannak olyanok is akik azt mondják mire várok mikor akarom megtudni hogy lehet-e babánk gyógyszer szedése mellett soha nem tudom meg! Most abba hagytam a gyógyszert. És nagyon várom a jeleket!:-) Remélem nem kell éveket várni!:-(
Nektek mi a véleményetek?
2008. jan. 17. 06:46
1/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem 20-30 év között jó szülni.Persze fontos, hogy te akard azt a babát, és ne más miatt szülj. Érettnek kell hozzá lenni. De a korod alapjá, gondolom az vagy.Én is abba hagytam a gyógyszert majd egy éve. De még nem jött össze.A dokim szerint tönkretette a bogyó az egész szervezetem. Sok sikert.
2008. jan. 17. 07:39
2/9 anonim válasza:
Ha a gondos családtervezés eredménye lenne a magzatunk,akkor most olyan 23-24 éves lennék,de ehelyett 21 vagyok(tabi mellett megfogant).Én örülök neki,h korán szülök,mert így mellette lehetek sokáig,segíthetem.Láthatom felnőni,családot alapítani.
Most olvastam egy cikket az Origón a béranyaságról,és ott volt egy 48 éves tanárnő története,h 40 évesen jött rá,gyermeket szeretne,de először nem jött össze,aztán meg kifutott az időből.
A te korodra azt mondom,h időben vagy még szerintem.Főleg,ha nem csak ezt az egy gyermeket szeretnétek.Sok sikert!Jah,és ne görcsölj a babán!
2008. jan. 17. 08:03
3/9 anonim válasza:
Szia!Én is 26 vagyok,a férjem 28,és szeretnénk már babát,ami most össze is jött,5hetes vagyok,igaz még az elején,de nagyon boldogok vagyunk.Ha ti is szeretitek egymást,és nincs akdálya,akkor nyugodtan lehet babára gondolni!SOk sikert hozzá!
2008. jan. 17. 09:00
4/9 anonim válasza:
Szia! én 19 éves vagyok és 30 hetes kismama:) Szerintem akkor a legjobb mikor elég érettnek érzed rá magad! ne más miatt akarj kisbabát hanem magad miatt:) Sok sikert!!
2008. jan. 17. 13:04
5/9 anonim válasza:
Szia!
Én azt olvastam, hogy nőknek, pasiknak egyaránt a 25 éves kor a legideálisabb egészségügyileg. Én is 26 vagyok, és nem akarok várni azért, mert most már könnyű védekezni, és az idősebben kihordott terhesség veszélytelenebb, mint régen. Akkor vállalj gyereket, amikor szeretnél, ne akkor, amikor mások mondják, hogy most ideális, mert már szakmailag eleget értetek el, vagy volt időtök kiszórakozni magatokat. Mi is szépen, boldogan felnőttünk, általában nem egyedül, hisz a fiatal szüleink örömmel vállaltak több gyereket, még ha ezzel a maradék szórakozási lehetőségeikről is le kellett mondaniuk.
2008. jan. 17. 17:48
6/9 anonim válasza:
Sziasztok! Én csak annyit mondok, hogy aki a mai világban egyetem, főiskola mellett/után, mindjárt meg is találja a megfelelő partnert, akivel el tudja képzelni az életét, ráadásul már munkahelyük is van, ami netán fix is, van hol lakniuk, azaz mindezeket a körülményeket megteremtették 25 éves korukig, azoknak szívből gratulálok! na persze, ez lenne az ideális...:)meg hogy a partnerrel együtt lássák elérkezettnek az időt a családalapításra. Én sosem kezeltem lezserül ezt a dolgot, hogy majd lesz valahogy...nem akartam másokra szorulni ha baj van...ráadásul a munkámat is szeretem, így 31 évesen vagyok terhes, és úgy érzem nem bántam meg, hogy nem előbb. Mindenkinek máskor jön el a megfelelő időpont, de manapság egyre kitolódik érthető okok miatt:((
2008. jan. 20. 13:59
7/9 anonim válasza:
Szia! 20-30 között, de inkább a 20 felé hajolva, minél fiatalabb vagy, annál könnyebb, és annál kevesebb % az esély komplikációkra. :)
2009. febr. 23. 23:42
8/9 anonim válasza:
Szia én 30éves vagyok a férjem 31körül már három gyerekem van az elsőt 25évesen szültem a másodikat 27 a harmadika 29 és szerintem pont jó korba vagy ahoz hogy megszülessen az első gyereked.
2009. júl. 13. 19:32
9/9 A kérdező kommentje:
Szia!
Köszi! Már meg is született azóta kislányunk 4 hónapos lesz 24-én! :-)))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!