Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Képzeljétek pozitív a tesztem!...

Képzeljétek pozitív a tesztem! Elmesélhetem a történetem?

Figyelt kérdés
2,5 éve vártunk a babára, fél éve felkerestünk egy meddőségi központot ahol, 17 napja megtörtént az első inszeminációnk. Tegnapelőtt az esélytelenek nagy nyugalmával mentem az intézetbe tesztelni (minden teljesen ugyanolyan volt mint mensi előtt), és határozott POZITÍV lett a teszt!!!!Tudom, hogy még bármi történhet, (de nem fog :)) az ultrahangon nem is látszódott még, de akkor is leírhatatlan érzés hogy végre két és fél év után úgy tűnik sikült!!!
2010. dec. 9. 12:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, nagyon aranyosak vagytok. A holnap tesztelőnek: az ujjamim keresztbe vannak érted!:)
2010. dec. 9. 13:02
 12/19 anonim ***** válasza:
Igazán nagy öröm iylen történetet is hallani:) Gratulálok neked kismama:) Nekem is tesztelnem kellene, de még nem szántam rá magam,talán holnap. Jó lenne egy kis karácsonyi ajándék a férjenek:) Jó egészséget kívánok neked, és örömteli napokat:)
2010. dec. 9. 13:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok,és nagyon boldog babavárást:)))
2010. dec. 9. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok:) Én is pozitívat akarok tesztelni:)
2010. dec. 9. 14:00
 15/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok én is!

2,5 év próbálkozás után gondolom mennyire boldog vagy most! Mi 1 éve nem védekezünk és most tartok ott, hogy feladtam. :( Én már nem hiszek abban, hogy nekem is sikerülhet. :(

26/N

2010. dec. 9. 14:17
 16/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok!!!!!!!!!!! Csodaszép Karácsonyt Nektek :)))

Jövőre már 3-an ünneplitek :)

2010. dec. 9. 15:04
 17/19 Macimanó82 ***** válasza:

Gratulálok nagyon békés boldog karácsonyt nektek a pocaklakóval:) Szíve

mélyén mindenki erre vágyik aki erre az oldalra jön jó ilyen és ehez hasonló jó híreket olvasni kapunk egy löketet hogy ne adjuk fel mi se:)

2010. dec. 9. 16:22
 18/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat. Nagyon aranyosak vagytok. Mindenkinek nagyon szurkolok aki pozitív teszt előtt áll.
2010. dec. 9. 21:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok újra:

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 12-09 12:45

16-án megyek, vagyis most csütörtökön, remélem már jól fog látszódni és lesz szivhang is (6+4h lesz úgyhogy kéne). Neked volt azóta ultrahang? Látják már a babát? :)

2010. dec. 13. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!