Képzeljétek! Az oviban lepisilte a wc a fiamat! Mit tegyek? :-)
Fantázia hazugságnak hívják és a korral jár.
Hagyni kell, majd kinövi.
Lesz ennél még cifrább is :)
Borzasztók ezek a mai szaniterek. :D Képtelenek normálisat gyártani. :)
Cuki.
És biztos vagy benne hogy hazugság? Nem lehet, hogy lehúzta a vécét és kifröccsent a víz, mert elromlott és ő ezt értékelte lepisilésnek?
Egyébként pedig ez a legnagyobb hazugság az életben, ha azt mondod csak az igazat szabad mondani, hiszen, akkor már kezdheted ott, hogy soha nem olvasol neki mesét és nem is engeded nézni, mert a farkas nem nyel le senkit egészben, hogy utána a vadász bácsi ki tudja vágni. Ráadásul ez megvalósíthatatlan is az életben, olyan nincs, hogy valaki nem hazudik sosem, csak az igazat mondja. Úgyhogy ne kábítsd ezzel a gyereket.
Nem,fölötte állt a dajka néni,eljátszotta az időt,itthon is csak akkor megy el,mikor már 5 mp múva folyik.Nincs ideje letolni a gatyát.
A múltkor befantáziáltatta mamával,hogy meg van neki engedve,hogy jégkrémet!!!! reggelizhet,mert én megengedtem neki...Észen kell lennem ezentúl.
Ja értem, hát az úgy már más.
Ebben az esetben, nem engedném a hantázást és kábítani magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!