Képzeljétek! Barátnőmnek most repesztettek burkot! Idén vagy jövőre lesz meg a baba?
Juj, de izgi. Szerintem még ma meglesz a baba. Sok boldogságot az anyukának is és a babának is! Ennél szebben nem is kezdődhetne az új év!
BÚÉK!!!
Nekem este 7-kor repedt a burok, és 10.50-re lett meg a baba, de a barátnőmnek fél órával repedés után kint volt a gyerkőc:) (Mondjuk én fájásgyenge voltam, úgyhogy unatkoztam két órát, mire kaptam infúziót:))
De ha minden jól megy, könnyű szülése lesz, és kibújik a pici még ma:)
Szerintem tök jó lenne ha holnapra lenne meg de szorítok, hogy minél előbb legyen túl rajta, most nem irigylem szegényt.
Lehet, hogy Ő lesz 2010 első magyar babája??? Benne lesznek a TV-ben?! :) Hová valósiak? Melyik kórházban szül?
Ha már burkot repesztettek akkor szerintem még ma de kis szerencsével éjfélkor, vagy utána nemsokkal!
B.U.É.K !
Meglesz idén :) Nekem a fiam 2 órával burokrepi után lett meg, a lányom (itt szuszog mellettem 7 hetes) pedig 30 perccel utána.
Szerintem akkor már nagyon felgyorsulnak az események.
Sok boldogságot nekik és sok tejcsit!!! :)
még mindig semmi, nem jelentkeztek még!
köszi mindenkinek, buék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!