Képzeljétek pozitívat teszteltem. Ma nem kellene megjönnie és lehet hogy nem is fog. Hihetek a tesztnek? Medi labbal teszteltem.
Figyelt kérdés
Amúgy én írtam tegnap hogy a 25. napon barnáztam meg görcsöltem és azóta semmi.2009. máj. 5. 10:52
2/9 anonim válasza:
hihetsz a tesztnek nagyon örülök h boldog vagy
ha gondolod csinálj még egyet,
3/9 anonim válasza:
A két csík az két csík!! Örülj csak nyugodtan!!! Gratulálok!!! :)))))))
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2009. máj. 5. 10:58
5/9 anonim válasza:
Én is gratulálok! Pár nap múlva esetleg csinálhatsz még egy tesztet a magad megnyugtatására. Én anno kb. 8 hetes terhesen mentem először dokihoz és a vizsgálat, valamint a hüvelyi ultrahang is megerősítette a terhességet. Amúgy a második babánál 2-3 hónapig úgy éreztem, hogy tuti meg fog jönni amikor az ideje lett volna (de semmi), ezen kívül olyan volt, mintha felfáztam volna. Persze ez egyénenként és terhességenként más.
6/9 anonim válasza:
De jóóóó!Gratulálok!Nem is tudod milyen szerencsés vagy!!!Örülök,h te örülsz!
7/9 anonim válasza:
Ez olyan jó! Végre vannak +tesztek! Én még nem merek tesztelni 30. napon vagyok, de szerintem meg fog jönni.
8/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor menjek majd dokihoz?
2009. máj. 5. 12:23
9/9 anonim válasza:
Én 6 hetesen voltam, akkor a petezsákot látta, de még szívhangot nem, rá egy hétre volt csak szívhang. A második babónál 8 hetesen fogok menni, de az elsőnél mindig kiváncsibb az ember. 6 hétnél előbb nem érdemes menni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!