Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan vegyem ra a paromat?

Hogyan vegyem ra a paromat?

Figyelt kérdés
Szeretnem ha sperma vizsgalatra menne,mert mar elegem van hogy minden honapban csak azt hallom az orvosomtol hogy hat minden rendben van velem!!!!De viszont o szegyel oda menni mert az hiszi hogy az aszisztensnok majd ki rohogik hogy o spermat ad le!!!!meg hat gondolom attol is fel hogy majd nem fog tudni produkalni!!!ti mit tennetek a helyemben?
2010. dec. 8. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Nyugtasd meg a férjed, mert abszolút semmi kellemetlen nincs benne. Egyrészt az asszisztenseknek ez munkája, nap mint nap veszik át a spermamintákat egyiket a másik után, mert sajnos sok pár kerül oda, hogy a férjet is meg kell vizsgálni. Tehát nekik ez olyan hétköznapi dolog, hogy garantáltan nem fogják megmosolyogni. Egyébként pedig semmi vicces nincs is ebben! Amúgy kérdezzétek meg, hogy muszáj -e helyben "produkálni" a mintát, mert nálunk ha közel laksz, és 30 percen belül beérsz a mintával, akkor lehet otthonról vinni, és tudsz neki segíteni. Kell kérni steril edényt hozzá, azt nekünk alufóliába tekerték, abban lehetett vinni. Kívülről nem is látszik, h mi van benne! Az én párom is túlélte, már nem is egyszer!
2010. dec. 8. 10:21
 2/9 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha tényleg akar babát, akkor kénytelen lesz túlesni rajta.

Az én párom is izgult, de aztán roppantul dagadt a mellkasa, amikor közölte vele a doki, hogy háromszor annyi tuti mozgékony és életképes kiskatonája van, mint az átlagnak. Az asszisztensek minden nap sokszor látnak ilyet, szerintem majd beérdekli őket a páciens. Nekik ez a munkájuk. Amúgy ezen az alapon mi sem mennénk nőgyógyászhoz!

A meddőségi kivizsgálásnak van egy megszabott menete. Ha te már túl vagy a hormonvizsgálatokon, akkor addig nem csinálják tovább a te kivizsgálásodat, amíg ő nem esik túl rajta.

Mellesleg, szívesen cserélnék a pasikkal, ha kivizsgálásról van szó! Nekünk a fájdalmak, nekik az élvezet! Mondd neki, hogy cseréljetek! ;o)

Ha jól emléxem, lehet otthonról is vinni mintát, és azért otthon biztos menni fog. Semmivel sem cikibb azt leadni, mint vizeletet. Gondolom, olyat már adott le ezelőtt is.

Valami ilyesmikkel próbálkoznék nála, az én páromnál bejött.

2010. dec. 8. 10:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Ebben semmi kellemetlenség nincs.Nem fogja őt kinevetni senki.De én úgy tudom otthonról is lehet mintát vinni.Ezt érdeklőbb meg az orvosodtól.
2010. dec. 8. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Naponta 1O-2O ember ad le spermát, láttak már pasit spermát leadni.
2010. dec. 8. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát az Én párom sem egy dokihoz járkáló tipus.

Viszont eljött az az idő amikor túl voltunk az 1 év próbálkozáson és jöttek a kivizsgálások!

Már paráztam is már,hogy hogy fogom neki előadni a spermavizsgálatos dolgot??!! :S

De megmondtam neki,hogy Ő részéről csak egy kis örömszerzés viszont nekem meg csomó vérvétel és gyógyszer stb.

Tehát nem nagy áldozat kell a részükről.

Nálunk egyszerű volt mert itthonrók kellett vinni,még csak jönnie sem kellett a kórházba mert Én vittem! :))

Persze tök jó lett az eredménye! :)

És azért azt hozzá tette,hogy fölösleges volt! :))

Beszélj a pároddal,neked sokkal nagyobb áldozatot kell hoznod a cél érdekében!

2010. dec. 8. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én párom is ilyesmi "alkat", de amikor oda kerültünk nem tiltakozott. Mondjuk én kerestem egy magán dokit, egyeztettem időpontot e-mailben vele a férjem nevében (persze tudott róla, nem a háta mögött), lehetett itthonról vinni a mintát. Aztán mikor hazajött elmesélte, hogy voltak még rajta kívül öten és képzeljem el mindenki ebihal vizsgálatra ment...

Szerintem segíts rá egy kicsit, lehet neki is csak ez hiányzik.

2010. dec. 8. 13:40
 7/9 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki, ha gyereket akar, akkor megy.

Naponta többen adnak mintát, senki nem röhögi ki.

Ha közel laktok, kérdezzd meg, hogy otthonról lehet-e bevinni(de igy is be kell menni mintapohárért).Mi az első vizs-tot igy csináltuk és amikor a párom ment az eredményért egy volt osztálytársnője! megdicsérte, hogy milyen jók a katonái.

De monnd el neki, hogyha lombikra kerül a sor, akkor is kell mintát adnia, ami lássuk be a pasiknál egyszerű.

Rád mi vár ebben az esetben:

rengeteg hasi uh

rengeteg szuri kb 20(én hasba adtam magamnak)

mellete hormonpotlo golyok hüvelybe beültetéstől 12 hétig

Kinek lesz kellemetlenebb?

Ha te ezeket vállalod, akkor ő is megtehet ennyit!

2010. dec. 8. 16:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel itt egy csomó kérdést, mert a párom utál orvosokhoz járni, 12 éve nem is volt orvosnál! De látta, hogy nekem ez mennyire fontos és bele egyezett, bár tudom, hogy kellemetlenül érintette, hogy az orvos kérdezgette, odaadta a kémcsövet stb. De gyorsan túlestünk rajta max 15 perc volt az egész. Szerencsére ő már túl van a kivizsgálásokon.

Mondd el a párodnak, hogy neki csak most az egyszer kell orvoshoz mennie, de rád egy csomó vizsgálat vár (hormon, átjárhatósági stb.), amik ráadásul fájdalmasak is!

2010. dec. 8. 16:34
 9/9 krisztina24 ***** válasza:
Szia! Mi a férjemmel ma reggel voltunk andrológián,hála istennek nem kellett rábeszélnem ,mert már régóta próbálkozunk,és Ő is mindent megtesz a babáért.Bementünk mindketten, a doki megvizsgálta majd átmentünk egy szobába, és "levettük" a mintát..egyáltalán nem néztek furán, nagyon kedvesek voltak..tényleg igaz, hogy naponta több spermát "látnak" és azért vannak ott, hogy segítsenek. Előttünk és utánunk is voltak párok,senki nem nevetett ki és nézett furcsán...bár nekünk volt inkább kicsit vicces :-) de túl vagyunk rajta..és az eredmény miatt izgulunk :-)2 hétig
2010. dec. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!