Hogy vegyem rá a páromat urológiai vizsgálatra?
most mire gondolsz? hogy lehet vajon rávenni? :D
meg kell értetni vele,hogy a bizonytalanság rosszabb,mint tudni akár jó,akár rossz.ha baj van,lehet kezelni,ha nincs akkor meg happy!
másik megoldás,hogy küld fel ide hozzánk,majd legyőzzük a félelmét-vagy hazudunk neki amit akarsz..pl.hogy mi is túlestünk ilyenen évente 6x és mennyire jó volt! :D
Meg kell vele értetni, hogy egy közös cél van, a baba! Ha ezt ő is szeretné, akkor más választása nem igazán van. Mi múlt héten voltunk Budapesten magánorvosnál, úgy vittük az anyagot, beadtuk a dokinak, volt manuális vizsgálat, ami kb 1 percet vett igénybe, megállapította a doki, hogy nincs visszér, vagy ilyesmi, ezután 1 órát sétáltunk, és mire visszaértünk, már közölte is a jó híreket a doki, meg lett az eredmény.
Persze mi is feszültek voltunk előtte, de hidd el, nagyon sokat segít, hogy 5 nappal előtte nem lehet szexelni, mi már úgy ki voltunk éehzve, hogy csak na, szinte vártuk a napot, pedig tudtuk, hogy nem egy beteljesedett aktus lesz. :-)
A férjem úgy fogta fel, hogy egyszerűen tudnunk KELL, hogy van-e nála valami gubanc, mert minden egyes információ közelebb visz minket a célhoz. Olyan helyet találtunk, ahol ha rossz lesz az eredmény, megkeresik a gond okát is, és azt orvosolják, nem pedig elküldenek azzal, hogy lombikprogram hajrá... Helyben tudnak vért venni a hormonvizsgálathoz, műteni, herét ultrahangozni, stb. Úgy álltunk hozzá, hogy ha gond van, akkor addig el nem megyünk onnan, míg az oka ki nem derül. Aztán ha 3 orvos azt mondja a végén, hogy ez a spermakép csak lombikra elég, akkor kezdjük elhinni!
Szóval, a lényeg a pozitív hozzáállás és a jó szakember!
Nagyon kevés urológus-andrológus van az országban, ezért is érdemes magánhoz menni, és jó szakemberhez!
www.potenciaklinika.hu
3. vagyok.
A címen, amit a hozzászólásom végére írtam, www.potenciaklinika.hu, na, mi ott voltunk, Fekete és Rusz doktor úrak vannak ott, mi Ruszhoz mentünk... Ott olvashatod a weboldalon is valamelyik orvos válaszol részben, asszem, és a doki is mondta, hogy ha manuálisan jó a here külleme, de a kiskatonák mégsem lesznek elegen, akkor csinál here UH-ot is, mert abból kiderül a sérv és társai!
Mindenképp javaslom őket, Fekete doki is nagyon jó, bár őt csak látásból ismertük meg, szerintem, az ország legnagyobb koponyája az andrológiában! Rusz doki a páromat műtötte lassan 2 éve (ez fitymaszűkület volt), azóta egyértelmű volt, hogy ha egyszer kiskatonavizsgálatra kerül a sor, akkor ugyanúgy hozzá megyünk...
Az árát megmondja a hölgy, akinél telefonon be kell jelentkezni. Kb 1 héten belülre adnak időpontot.
Jah, a spermavizsgálat maga 20e ft volt, de mi úgy gondoljuk, megérte.
Szia!
Beállítottam, írj nyugodtan privit! Várom! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!