Mit szóltok ehhez? Megnéznétek a tesztjeim és a görbém?
szívok ezzel az ovuteszteléssel.... :((
Már tojcsim elmúlt 2 napja, petefészkemtől majd meghaltam ma reggel, hő még alalcsony, teszt is ilyen sz@r
elegem van:(((
Mikor lesz ebből tr?
Fog ez még erősödni?
Úgy nézem a ma reggeli a legerősebb, de még ez is negának számít.... :((
Vagy lecsúsztam róla a tesztekkel?és most van tr?
Kételem, egy nap 2-3x is teszteltem:(
annyira érzem, hogy készül, de erősödni sem akar...mire ez pozitív lesz onnan még 1 nap a tr ....
eskü a 10cn i teszt erősebb mint a mai, de ott tuti nem volt tr
görbe és nyák alalpján
Biztos hogy nem volt még ovuláció. Mult hónapban sem volt egyértelmű hogy volt. Nem akarlak megbántani de nagyon rágörcsölsz erre az egészre!
Ha ebben a hónapban sem lesz ovud akkor már elmehtsz egy dokihoz hogy megnézze mi ujság. A kisifad sikerült rögtön? Nem kellett gyógyszer? Lehet hogy most kéne,vagy nem állt vissza a ciklusod még.
Még lehet egyébként ovulációd ne add fel.
múlt ciklusban volt ovu....nem tudom miről írsz most :O
és tudom, hogy még nem volt, csak idegel, hogy már tojcsi sincs, petefészek fájdalom is megvolt már
mégesm emelkedik sem a hő sem a tesztek erőssége:((((
Az is lehet, hogy ebben a ciklusban nem lesz peteérés.
Én is hónapokig használtam ovu tesztet. Általában a ciklus 16-17. napján volt pozitív. Abban a ciklusban, amikor terhes lettem, már azt hittem, hogy nem lesz +. A 16. nap környékén volt tojcsis folyásom, de a teszt nem erősödött. Majd a 21. napon újra ovus tüneteim voltak, teszteltem és erős pozitív lett. 2 hét múlva félve megnéztem egy terhességi tesztet és halványan, de 2 csíkos lett.
vagy csak azért fájt a petefészked mert próbálkozott a szervezet csak nem sikerült neki. Tesztelj tovább előbb utóbb csak pozitív lesz.
Amugy minden kérdésedet olvastam, érdekes hogy nem érted miről irok...na mindegy.
Ebbe bele fogsz őrülni... Túl sok a :(
Én ha baba lennék, egy vidám, kiegyensúlyozott anyukát szeretnék. Hagyd a francba ezeket a szarokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!