Megnéznétek? Szerintetek örülhetek? A tegnapi és mai tesztjeim, a mai a vizeletsugaras!
Nem kéne erősödnie? Vagy várnom kellene hogy emelkedjen a hcg a szervezetemben?
Hát , én erre még nem merném azt mondani, hogy határozott pozitiv.
nagyon nagyon halványak és ez lehet csak az ázás vagy elszineződés miatt is.
Két nap múlva próbáld újra, és addig ne éld bele magad, mert akkor nagyobb lesz a csalódás, és ne haragudj a pesszimizmusért
hát, a vélemények megoszlanak, mert nekem is ilyen volt a pozitív tesztem. talán egy picivel erősebb, de egy hajnali félálomban-tesztelés eredményét bányásztam ki a kukából reggel, hogy biztosan negatív volt-e (nagyon szerettünk volna mi is pozitívat már), tehát az enyém is bőven meghaladta a 10 perces értékelési időt.
Viszont akkor már két hete késett a menstruációm, olyan ciklusvégi teherbeesés volt ez, tehát attól is sok függ, hogy mikor fogant a prüntyő.
Remélem a következő tesztelésed erősebb vonalat ad, szurkolok!
Köszönöm hogy időt szántatok rá, igazából pont erre számitottam, hogy valaki szerint +, mig más szerint - !
Mot még kiváncsibb vagyok mint eddig!
Mindenesetre jövő hétre van időpontom a dokihoz, ott majd minden kiderül!
Köszönöm a szurkolást is:-)
Minden jót nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!