Mi van velem? Nem értem.
Segítene nekem valaki aki tapasztalt ebben?
November 9-én jött meg az utolsó menstruációm, tartott 12-ig, az ovuláció 23-án volt, együtt voltunk 20-án, 22-én, 24-én, 25-én, és 27-én. Holnapra nem várom, a derekam, a folyásom mind azt mutatja, hogy meg fog jönni, de ma rám tört a hányinger és az étel undor, a hőm 3-4 napja tartja a 36,8-at. Nem tudom mit gondoljak, nem voltam még terhes soha sem. 24 éves vagyok. Veszek tesztet, de azt csak holnap reggel tudom megcsinálni, addig is tudtok mondani valami biztatót?
Szia!
Ezt így nem lehet tudni, bármi lehet...
De milyen tesztet vettél? Mert Én amikor tavaly tesztelgettem, akkor mind olyan volt, amit nap közben is meg lehetett csinálni, pedig a legolcsóbbat kértem a gyógyszertárban...
Nehogymár reggelig kelljen várnod...Én is megőrülnék...
nem buta a kérdésed amúgy, rossz lehet, hogy egyedül vagy...Szeretnéd, hogy babás legyél???
3 hós anyuka
Első válaszoló vagyok.
Hát igen, megnéztem nap közben többször, hogy írtál-e, de 0 reakció, pedig azt írod, milyen rossz volt egyedül...
Kár, hogy feleslegesen válaszoltam...:-(
Első vagyok.
:-) ja, akkor semmi gond...meg van bocsájtva:-)
Írj, ha megvan az eredmény...szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!