Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az hogy az ovulációs...

Miért van az hogy az ovulációs mikroszkóp soha nem mutat páfrányt?

Figyelt kérdés
2008. jan. 16. 09:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki tudja a választ az írjon!Erre én is kíváncsi vagyok,mert nekem se mutat soha!

Remélem semmi komoly!!!!

2008. jan. 16. 09:47
 2/9 anonim válasza:
100%
A mikroszkópot nem ismerem, de javaslom az ovulációs tesztet, drágább ugyan, de egyszer ki lehet próbálni. Nekem minden hónapban pozitív lett úgy a 12-13. nap táján, és ugye tudjuk, hogy utána 1-2 napon belül van a peteérés. (bár előfordulhat így is, hogy nem szabadul ki a petesejt, és akkor hiába akcióztunk)
2008. jan. 16. 10:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél rá bőven nyálat, és várni kell egy órát is még jól megszárad és kikristályosodik.
2008. jan. 16. 10:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elsőre sikerült vele teherbe esnem.Épp hogy nem szabad túl sok nyálat rárakni mert akkor nagyon sokára szárad meg.Tegyél az ujjad hegyére egy kis köpetnyit és azt rakd a lencsére.Ne legyen buborékos.Kb.6 perc alatt megszárad.Naponta többször próbáld és hamar kitapasztalod.Nekem lámpafény felé nézve mutatott mintákat,a természetes fény nem jó. Sok sikert!
2008. jan. 16. 12:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is eligazodtam rajtza hamar. Ha nincs páfrány akkor az azért van mert valószínüleg nincs peteérésed. De fontos hogy jól használd! Az előttem szóló leírta, hogy hogy kell!!! Én is úgy csináltam és nekem mindig kimutatta. Csak nem pont a 14.ik nap körül nekem később volt a 18.napnál.. Volt egy nap amikor fele-fele volt a páfrány és a hólyag..vagy mi. Második nap csupa páfrány, és 3 nap szintén fele-fele.

Ha terhes leszel láthatsz örökké páfrányt.. :))) mert akkor megmarad!!! :) Sok sikert! Nekem bevállt!

17 hetes kismama

2008. jan. 16. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
5- hónapig nézegettem az ovulációs mini kütyüvel az termékeny időszakomat, SOHA NEM VOLT PÁFRÁNY! De nem is baj hiszen most 4-hetes terhes vagyok! Páfrány nélkül! Ha megszületik a várva várt bébynk veszek a szobába egy igazi Páfrányt mert annyira vártam a páfrányokat hónapokon kersztűl, most legalább itt lesz velünk és akárhányszor meglocsolom nevetek az egészen!!!!
2008. febr. 26. 20:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én egy hete vettem az ovu mikroszkópot és először tényleg megijedtem, mert nem láttam benne semmit....de szó szerint.Csak meresztettem a szemeimet és már szinte fájtak a sok erőltetéstől.Aztán a többedik belenézegetés után már láttam a kis köröcskéket, amik ugye a nem peteérős állapotot jelzik.Ma reggel, már mintha átmeneti figurákat láttunk volna a párommal együtt, de elég bizonytalanok voltunk, nem tudtuk, hogy mit is látunk valójában....de ennek ellenére együtt voltunk.Két óra múlva, csak úgy kíváncsiságból belenéztem a mikroszkópba és majd elájultam.Olyan egyértelműen, szabályosan páfrányos volt, hogy csak na:-)))))

Reméljük a legjobbakat!:-)

Legalább azt tudom, hogy VAN peteérésem.Már ez is örömmel tölt el, első körben:-)Ja igen, és épp ma vagyok a menstruációs ciklus 15. napján.

2008. nov. 24. 23:46
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jó olvasgatni, hogy így várjátok a babátokat.:)

Remélem, minden jól alakul! ^^

2010. márc. 7. 23:16
 9/9 anonim ***** válasza:
Aki nem lát semmit: A fókuszt be kell állítani! Ez a gyakorlatba azt jelenti, hogy megkeresed a pontot ahol látsz valami éleset és mindkét irányba tekered addig, amég már semmi nem éles, aztán a két pont között folyamatosan tekergetve mindig csak egy részét látod a mintának, és próbálod kivenni hogy mi az. Egy ponton éles fókuszt a mikroszkópok a legritkább esetben adnak.
2010. jún. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!