Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki át esett már abortuszon...

Aki át esett már abortuszon és 15-18 év között van, anyukátok hogy reagált? Vagy esetleg anyukák ha kiderülne hogy a tini lányotok terhes hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Lekiabálnátok? veszekednétek vele és a párjával vagy esetleg meg értők lennétek és csak elbeszélgetnétek velük??

értitek mire gondolok:)

2010. nov. 30. 14:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is emlékszem vissza a szüleim példás szülök voltak mindig jó jegyeim voltak jó maga viselet jó embert neveltek belőlem amiért halas is vagyok de...hiába voltak szuper szülök mikor nem engedtek hogy fiúm legyen és én pedig fel találtam magam hogy pasizni mehessek így inkab aszt mondtam h barátnőmnél alszom miközben a párommal voltam egész éjjel..így 18evesen szültem meg az első babámat,anélkül hogy a szüleim tudtak volna hogy mar 3eve volt egy komoly kapcsolatom és csak ledöbbenve néztek RAM hogy mikor és hol...és akkoriba én eldöntöttem hogy én bizony nem tiltom el inkáb itt legyen a fiújával mind akar melyik szalma bála mögött..
2010. nov. 30. 15:26
 12/13 A kérdező kommentje:
Hát igen. Igazad van. Én is igy gondolom. Csak szerintem azért a fiúzás kisebb dolog mintha egy tini terhes lessz és abortuszra kell vinni. Főleg ha nem 17-18 hanem pl 15-16 és sajnos van olyan szülő aki ha megtudja megveti a gyerekét érte és nagy balhét csinál és nem áll mellé. És annak a lánynak igy is nehéz lenne fel dolgozni nem hogy még a szülő pikkel rá. nem?
2010. nov. 30. 15:32
 13/13 anonim ***** válasza:
ha lenne egy lányom és terhes lenne,elbeszégletnék vele és támogatnám
2021. júl. 4. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!