Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet ilyen? Nem vagyok már...

Lehet ilyen? Nem vagyok már tini, de gondoltam kiírom a kérdést, ti mit írtok rá. A választ is sejtem mit írtok, de mégis érdekel esett-e valaki így teherbe.

Figyelt kérdés

Párommal szeretkeztünk,nem védekeztünk,bennem ment el..DE akkor este jött meg a mensim,szóval alig volt még valami.Véleményem szerint így nem sok esélye van a terhességnek, de megkérdezem, hátha valakinél történt már ilyen.?

Bocsi, a kérdésért de kíváncsi vagyok./Nem kioktatást kérnék,hanem véleményt, tapasztalatot/Vállalnánk még 1 babát, de félek tőle,mert nálam ami csak lehetett az terhesség alatt mind előjött,veszélyeztetett voltam, és most félek:(

2009. aug. 8. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A középiskolás tanárnőm pont így esett teherbe.

2009. aug. 8. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen előfordulhat terhesség. De nem biztos még semmi.
2009. aug. 8. 15:50
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély,de előfordulhat.
2009. aug. 8. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
A párommal egyszer nem védekeztünk és terhes lettem. 2 ónapig nmég normál menstruációm volt. De ez nem jelenti azt, hogy biztosan terhes lennél, de pár nap műlva egy tesztelést megér.
2009. aug. 8. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Az utolsótól kérdezném, hogy mit ért normál menstruáció alatt, mert mindenhol azt írják, hogy terhesen mégha meg is jön, az nem olyan, mint szokott lenni. Remélem válaszol a kérdésre.
2009. aug. 8. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!