Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnézitek a tesztemet? 11....

Megnézitek a tesztemet? 11. dpo este csináltam.

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 29. 19:48
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
ha a gabriel is pozitív, akkor nincs mese, hanem baba van a pociban :) gratulálok
2010. nov. 30. 17:22
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszi! Ma is csináltam egyet 14. dpo és már egész sötét lett a második csík!

Mindenkinek ilyet kívánok, akik babát szeretnének!!!

2010. dec. 1. 11:57
 23/25 anonim ***** válasza:
Nagy gratula kismama:)
2010. dec. 2. 09:15
 24/25 anonim ***** válasza:
van valami tüneted, érzel már valamit kismami?:D
2010. dec. 2. 12:24
 25/25 A kérdező kommentje:

Igazából semmit, csak mintha hamarabb elfáradnék, mint ezelőtt. De semmi olyan tünetem nincs, amiket itt szoktak írni, se hányinger, se émelygés, nem szurkál a hasam... talán a mellem kicsit fura, de szerintem, ha nem figyelném fel sem tűnne:) Szóval eddig minden jó, köszönöm az érdeklődést!

Ja és reggel kipróbáltam egy ovu tesztet, kíváncsi voltam mit mutat és tényleg ott volt azon is az erős második csík. Megmondom őszintén ezt én eddig nem hittem el:)

2010. dec. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!