12/25 A kérdező kommentje:
Tesz-Veszen vettem. One Step. Azt hiszem 10-es érzékwnységű
2010. nov. 29. 20:39
14/25 anonim válasza:
Mintha a saját tesztemet látnám! :) Ugyanilyennel teszteltem én is és ennyire volt látható a 2. csík. Az én párom is akkor hitte el igazán, hogy apuka lesz, amikor látta az ultrahongon ficánkolni. Mi is 1 évet vártunk rá. Gratulálok! Nagyon boldog babavárást kívánok!
16 hetes kismami
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát apa mintha padlót fogott volna, igazából nem ezt vártam (nem hiszem, hogy az apaságtól rettegne, mert van már egy gyerekünk). Egyszer már volt egy halvány tesztem, de akkor megjött két nap múlva, gondolom nem akarja beleélni magát.
2010. nov. 29. 20:49
16/25 anonim válasza:
Még ha másfél év múlva is de összejött.Ha nem számít már rá az ember akkor éri meglepetés.Minden jót,boldog babavárást!!!
17/25 anonim válasza:
Nos nekem ettől erősebb volt a netről rendelt teszt, és annyira örültem neki, hogy ugyan abba a vizeletbe belemártottam még egyet, az meg negatív lett, azután még egyet az megint pozitív, majd még kettőt azok negák. Vettem gyógyszertárit az nega, szóval a magad megnyugtatására végy másik tesztet is szerintem és csináld meg, qupido, amazon, az tízes.
18/25 anonim válasza:
én még csak várokvárokvárok nagyo negy ilyen tesztre, de Nektek őszintén gratulálok, nagyon boldog ünnepek lesznek ezek :)
19/25 A kérdező kommentje:
Már csináltam hármat, mindegyiken ott a másik csík! De azért köszi, én is gondoltam, hogy veszek egy normálisat.
2010. nov. 30. 10:22
20/25 A kérdező kommentje:
Csináltam egy Gabrielt most délután és az is pozitív:)
2010. nov. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!