Barnás-véres folyás lehet a beágyazódás jele? Mert nekem jelenleg van de én szeretném ha megjönne.

Szia .
Nem szeretnélek elkeseríteni de abból ami leírtál nagy az esélye a babának de az is lehet hogy csak a sors játszik veled de azért lassan 1 hét késés már utalhat valamire de azért hogy megnyugtassalak egy kicsit nekem volt olyan hogy 10 napot késett és mégsem voltam tehes sajnos mert én nagyon szeretnék babát de szerintem menj el dokihoz ő többet fog tudni mondani.
remélem... köszönöm a segítséget!
egy pár nap múlva megismétlem a tesztet és felkeresek egy orvost...

Szerintem ha lenne baba, akkor annak már rég be kellett volna ágyazódnia, úgyhogy ez a folyás nem hiszem, hogy annak a jele. Viszont, hogy rögtön megcáfoljam magam, sokszor hallottam már, hogy valakinek csak egy héttel később mutatta ki a teszt a terhességet. Szerintem tesztelj majd mégegyet, és ha van baba, akkor azonnal menj el dokihoz, főleg ha nem csak egyszerű barnázásod van. A hőmérsékletnél meg az ébredésit kell figyelembe venni. Már akkor sem mutat reális értéket, ha azután méred meg, hogy felkeltél pisilni.
Azért kívánom, hogy baba legyen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!