Ha van egy kis folyás attól még lehetek terhes? Tegnap kellett volna megjönnie de még semmi. Lehet ez még csak a beágyazódás?
Nekem is 5-én volt ovum, és ma a 25-ös Lily teszt pozi lett. Halványabb a második csík, de jól látható.
Szerintem tesztelhetsz holnap már nyugodtan, és szurkolok :)
Írd majd meg, mi lett :)
Amit a 25-ös terhességi tesztekről tudni kell: már a megtermékenyítés utáni leghamarabb 10-14. napon képesek kimutatni a terhességet. Már a várható elmaradt mensi napján,reggeli vizeletből is kimutatja- nem ritka azonban,hogy délután végzett teszt is halvány pozitívat mutat.
Holnap reggeli első vizeletből nyugodtan megcsinálhatod a tesztet!
Nekem legutóbb a nemvárt előtt 1 nappal,reggeli elsőből kimutatta a 25-ös Gabriel.
Sok sikert!
Üdv: 2 gyermekes,19 h.km.
köszi a válaszokat
de szerintetek lehetek terhes ezekkel a tünetekkel
Nekem két napja késik, rengeteg pozi tesztem van és nekem bő vizes folyásom van! Én is megijedtem, de többen írták,hogy nekik is volt, ez normális, így védekezik a szervezet a fertőzések ellen!
Nekem egyébként nemvárt előtt 5 nappal 25-ös teszt már halványan kimutatta!
Sok sikert!
Csak negatív lett a teszt,vagy meg is jött?
Mert ha csak nega teszted van,de mensid még nincs,akkor van remény!!
2. válaszadó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!