25. -e és környéke. Menzesz vagy baba? Drukkoljunk együtt egymásért! Írjátok le ti mit éreztek!
Nekem 3 nap van a "nem vártig". Feszül szúr a cicim. Néha menzesz szerű görcsök, ami nekem csak akkor szokott jelentkezni mikor már a vérzés is. Fáj a derekam.
37,2 a hőm. Ma csináltam egy One step tesztet ami negatív lett. Lehet még korai volt.
Sziasztok Lányok!
Jól vagytok?? Kedves Utolsó veled mi újság?
Nekem ma van a nem várt napja.
Tegnap előtt kis rózsaszínezés, épp hogy, tegnap szintén délután (csak a WC papíron), és azóta sincs semmi. Azt hittem mára nagyon meg fog jönni de nem.
One step tesztcsík továbbra is negatív. Igaz kislányomnál is csak az elmaradt után 3 nappal mutatta, viszont akkor nem barnáztam.
Na szóval ez van velem. Ja és enyhe menzesz görcsim vannak, de leginkább a derekamban érzem.
Sziasztok Lányok! Nekem tegnap este megjött nem is akárhogy, nagyon fájtam, de érdekes mód nem vagyok elkeseredve, most örülök hogy pontos volt nagyon, így könnyebb lesz számolgatni :)
És egy karácsonyi baba nagyon szép ajándék lenne :)
Veletek mi van csajok? nagyon eltűntetek! Írjatok veletek mi van!
Szia D vagyok!
SAjnálom,de tetszik a pozitív gondolkodás,új hónap új remény!
Nálam még mindig semmi,fáradékony vagyok, mintha a melleim kicsit keményebbek lennének!
De nem fájnak!
Sokszor van megjön érzésem,mintha folyna belőlem valami de semmi, várok jövőhétig egy ujabb teszttel,mert már belőlem élnek a patikák!
D
Szia!
Második vagyok.Én még mindig semmit nem érzek,csak izgulok,remélem nem jön meg kedden!De csütörtökön tesztelek,így van megbeszélve.Írok mindenképpen!
Üdv és sok sikert a karácsonyi babához!
Sziasztok!
D vagyok!
Tegnap igaz este,nem bírtam megvárni a reggel,mert korán jöttem dolgozni,teszteltem,One-steppel...Negatív...
36.napnál tartok,és még semmi,tegnap fájt a hasam, és ingerlékeny volt,párom mondta is hogy biztos meg fog jönni!
De nem úgy fájt hogy mensis görcs!
Hanme az oldalam szúrt,és sokszor olyan érzésem volt,mintha feküdnének a hasamon...
Érdekes...
Második vagyok megint:
Sajnos ma megjött nekem is.
Most egy ideig nem próbálkozunk a babával,mert ez lett volna az utolsó munkában töltött hónapom(megszűnik a munkaviszonyom) aztán,ha sikerült volna,mentem volna táppénzre,lett volna gyedem is.Munkanélküli segélyre meg nem merem vállalni.Majd keresek másik munkahelyet és talán pár év múlva.Akkor hátha össze jön...Időnk van,mert én 21 a párom 23 évesek vagyunk.Csak jó lett volna,ha mostanában sikerül.
Szia,sajnálom!
Mi is fiatalok vagyunk!
Nekem még nem jött meg, de napok óta fáj a hasam,alig alszok tőle, ne mgörcs,csak mintha éhes lennék,és üres lenne a hasam!! Vagy mintha feküdnének a hasamon...
Szerintetek lehet a beágyazódás fájdalmas?
Lehet hogy később fogant a baba amit a teszt még nem mutat de én már érzem??
Egy hete fáj a hasam, nem görcsöl csak fáj,fehér folyásom van,de most az is csökkent.
Igen lehet. Többen írták már itt hogy enyhe menzesz szerű görcsöt éreztek, barna folyást, esetleg pár csepp vér.
Persze ahány terhesség annyi féle. Nekem a kislányomnál semmi nem volt, nem is éreztem semmit.
Szia! Hát nem tudom!
41.nap és semmi, voltam házi orvosnál mert már nagyon fájt a gyomrom, azt mondja a gyomorsavam már olyan magas hogy az marja a gyomrom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!