25. -e és környéke. Menzesz vagy baba? Drukkoljunk együtt egymásért! Írjátok le ti mit éreztek!
Nekem 3 nap van a "nem vártig". Feszül szúr a cicim. Néha menzesz szerű görcsök, ami nekem csak akkor szokott jelentkezni mikor már a vérzés is. Fáj a derekam.
37,2 a hőm. Ma csináltam egy One step tesztet ami negatív lett. Lehet még korai volt.
Drukkolok nagyon!!!
Nekem még két nap "nem vártig".
Tegnap délután menzesz görcsöm volt, de még mára sem jött meg.
Sziasztok! Hát én okoska ma is csináltam tesztet de megint negatív lett. Még két nap a "nem vártig". Képzeljétek leesett a hőm már több mint egy hete 37,3 körül van. Ma leesett 36,8-ra de rá fél órára megint 37,2 és azóta is fent van.
Enyhe menzesz görcsön kívül mást nem érzek, fáj a derekam...
Nem tudom hogy egy teljesen negatív tesztből lesz e holnapra pozitív. Na majd kiderül... magamat ismerve úgysem bírom ki hogy ne teszteljek addig míg meg nem jön a piroska. Ti hogy vagytok???
Sziasztok Csajok! Én most elkezdtem rózsaszínezni... szerintem holnap menzesz... :(
13.dpo
Nekem sincs még semmi, tegnapi teszt negatív de hónap közepén barnáztam,reméltem beágyazódás,majd kiderül!!!
Kedves hőmérőzős, a reggeli ébredési hőt nézd,napközbe felugrik mindenképp....így csak a reggelire alapozz,kinyílik a szemed ki se kellj az ágyból,már a nyelved alatt legyen a hőmérő!!
Volt egy kis rózsaszínem azóta semmi... a görcsölés is megszűnt. Na majd holnapra kiderül mi van. A hőmet csak 2 hete mérem, úgyhogy még igazán nincs viszonyítási alapom csak annyi hogy nekem nem szokott ilyen magas lenni a hőm.
Bár ha a mai tesztem negatív valószínű a holnapi is az lesz.
Valaki írta nekem hogy ez lehet beágyazódás...
Ma van a 13. napom az állítólagos peteéréstől... de lehet hogy kicsit később volt.
Na mindegy... azért ha reggelre nem jön meg, tesztelek megint... :)
Sziasztok Lányok ma még semmi... csak fájdogálok.
Tesztem negatív! Ti hogy vagytok? Írjatok mi van veletek!!!
Szia, én 31 napon vagyok,szintén semmi túl jól vagyok,leszámítva a fáradékonyságot,és hogy néha majd kiszakad az oldalam!!
Nekem ha sikerült akkor 8-a környéki sex lehetett sikeres,mert akkor volt ovum volt barnázásom kb egy hete....volt hányinegerem,sőt egy betegségnek letudott hányós napom is!!
De két napja a gabriel negatív lett!!
Amíg nincs vérzés addig bizakodunk,apa letört mint a bili füle mikor negatív lett
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!