Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 25. -e és környéke. Menzesz...

25. -e és környéke. Menzesz vagy baba? Drukkoljunk együtt egymásért! Írjátok le ti mit éreztek!

Figyelt kérdés

Nekem 3 nap van a "nem vártig". Feszül szúr a cicim. Néha menzesz szerű görcsök, ami nekem csak akkor szokott jelentkezni mikor már a vérzés is. Fáj a derekam.

37,2 a hőm. Ma csináltam egy One step tesztet ami negatív lett. Lehet még korai volt.

2010. nov. 22. 15:40
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Drukkolok nagyon!!!

Nekem még két nap "nem vártig".

Tegnap délután menzesz görcsöm volt, de még mára sem jött meg.

2010. nov. 23. 10:30
 12/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hát én okoska ma is csináltam tesztet de megint negatív lett. Még két nap a "nem vártig". Képzeljétek leesett a hőm már több mint egy hete 37,3 körül van. Ma leesett 36,8-ra de rá fél órára megint 37,2 és azóta is fent van.

Enyhe menzesz görcsön kívül mást nem érzek, fáj a derekam...

Nem tudom hogy egy teljesen negatív tesztből lesz e holnapra pozitív. Na majd kiderül... magamat ismerve úgysem bírom ki hogy ne teszteljek addig míg meg nem jön a piroska. Ti hogy vagytok???

2010. nov. 23. 16:32
 13/37 anonim válasza:
ÉN IS 25-RE NEM VÁROM.TÜNETEM ANNYI HOGY VAN MINIMÁLIS KRÉMES FOLYÁS....IGAZÁBÓL NEM TUDOM HOGY EZ JÓ E VAGY NEM
2010. nov. 23. 16:47
 14/37 A kérdező kommentje:
Üdv a csapatban! :) Ez szerintem egyedi... van aki azt mondja hogy tiszta száraz volt mikor terhes lett, nekem a kislányomnál ugyanúgy volt folyásom mint addig. Viszont semmi tünetem sem volt... csak az elmaradt menzesz. Úgyhogy szerintem mindenkinél más, sőt egy embernél a két terhesség is más azt mondják... bár nekem még csak 1 volt. Remélem hamarosan lesz még egy. :)
2010. nov. 23. 16:55
 15/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok! Én most elkezdtem rózsaszínezni... szerintem holnap menzesz... :(

13.dpo

2010. nov. 23. 19:39
 16/37 anonim válasza:
majd a következő hónap a tietek:)
2010. nov. 23. 21:03
 17/37 anonim ***** válasza:

Nekem sincs még semmi, tegnapi teszt negatív de hónap közepén barnáztam,reméltem beágyazódás,majd kiderül!!!

Kedves hőmérőzős, a reggeli ébredési hőt nézd,napközbe felugrik mindenképp....így csak a reggelire alapozz,kinyílik a szemed ki se kellj az ágyból,már a nyelved alatt legyen a hőmérő!!

2010. nov. 23. 21:44
 18/37 A kérdező kommentje:

Volt egy kis rózsaszínem azóta semmi... a görcsölés is megszűnt. Na majd holnapra kiderül mi van. A hőmet csak 2 hete mérem, úgyhogy még igazán nincs viszonyítási alapom csak annyi hogy nekem nem szokott ilyen magas lenni a hőm.

Bár ha a mai tesztem negatív valószínű a holnapi is az lesz.

Valaki írta nekem hogy ez lehet beágyazódás...

Ma van a 13. napom az állítólagos peteéréstől... de lehet hogy kicsit később volt.

Na mindegy... azért ha reggelre nem jön meg, tesztelek megint... :)

2010. nov. 23. 22:47
 19/37 A kérdező kommentje:

Sziasztok Lányok ma még semmi... csak fájdogálok.

Tesztem negatív! Ti hogy vagytok? Írjatok mi van veletek!!!

2010. nov. 24. 13:07
 20/37 anonim ***** válasza:

Szia, én 31 napon vagyok,szintén semmi túl jól vagyok,leszámítva a fáradékonyságot,és hogy néha majd kiszakad az oldalam!!

Nekem ha sikerült akkor 8-a környéki sex lehetett sikeres,mert akkor volt ovum volt barnázásom kb egy hete....volt hányinegerem,sőt egy betegségnek letudott hányós napom is!!

De két napja a gabriel negatív lett!!

Amíg nincs vérzés addig bizakodunk,apa letört mint a bili füle mikor negatív lett

D

2010. nov. 24. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!