Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Helyesnek tartod -e, hogy a...

Helyesnek tartod -e, hogy a mostani Magyarországi gazdasági helyzet alakulása mellett, gyermeket vállalj?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést kedves kérdező OFF:

Mért te elhiszed bárkinek is, hogy 5-10 év múlva itt kolbászból lesz a kerítés?

Sokan vannak , úgy mint mi, hogy nem lehet mire várni. És én a szerencsések közé tartozom, van bejelentett munkám 5 éve, igaz 80 ezret keresek, van egy új házam 2 üres gyerekszobával, hitelből, és egy csodás férjem 6 éve.

A sors fintora, hogy csak lombik jön szóba, amit a héten tudtunk meg, de még ilyen anyagi megterhelés mellett se adjuk fel, mert nem akarok 40 évesen vagy a felett szülni.

2010. nov. 22. 13:08
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
utsó vagyok, még annyit, hogy le sz@rom az aktuális politikát. Ha azt ígérnék várjak 2-3 évet, mert ilyen olyan jó lesz , azt se hinném. 1 életem van, és én akarom irányítani.
2010. nov. 22. 13:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
O.k. Elnézést... A "Sírás" szóért. Egyébként nálunk sem jobb a helyzet mint amit leírtál, csupán arra akartam kitérni hogy nem lehet a csodára várni, ahogy az előttem író megfogalmazta, nem lesz kolbászból a kerítés.
2010. nov. 22. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Mivel a kérdés nem általánosítani akar,hanem mindenki egyéni véleményére kíváncsi mások fikázása nélkül,szerintem senkinek senkit nem kell győzködnie.

Szóval a kérdésedre a válasz,igen én helyesnek tartom,hogy gyereket vállalok,és igen,én szerencsés vagyok,mert bár albérletben,de van miből megélnünk és szerencsére a szüleink is maximálisan mellettünk állnak. Pedig mi még súlyosbító körülményként fiatalok is vagyunk:)(23 évesek,első babát várjuk)

Mivel 3 gyerek van tervben ezért időben elkezdtük:D

Ha valakinek más a véleménye,csinálja úgy, szerintem nem kell ítélkezni senki fölött...

2010. nov. 22. 13:14
 15/19 anonim ***** válasza:

13.12 -nek

nem bántódtam meg a sírás szóért, neked is teljes mértékben igazad van. itt tényleg minden hozzászóló maga tudja megállapítani, hogy a saját élethelyzetükbe mit mernek bevállalni. mi 8 éve vagyunk együtt, mindkettőnk szülei elváltak, suli mellett dolgoztunk, nincs félretett pénzünk, és hiába szeretnénk lakást, gyermeket, örülhetünk, hogy van hol dolgoznunk

sajnos ez magyarország

2010. nov. 22. 13:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen helyesnek tartom! Mert ha Magyarország gazdasági helyzetén múlna a dolog akkor kb. Mátyás király óta nem élne magyar ember a földön.

Ha arra vársz hogy minden tökéletes legyen a gyerekvállalásra akkor nyugdíjas korodra lesz gyereked.

Üdv egy két gyerekes anyuka!

2010. nov. 22. 13:35
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Részemről is igen a válsz! Igen.Helyesnek tartom.Az ember próbálja minden élet helyzetből a legjobbat kihozni...spórolunk,én nem dolgozok,GYES-en vagyok a 2. gyerekünkkel,4 éves,asthmás a drágám.Eldöntöttük,minden álmunk vágya az volt,hogy nagy családosok legyünk.Májusban valóra is válik.Vártuk a csodát!Hogy majd jobb lesz a világ...de a csoda nem jött,így nem vacilláltunk tovább.Ami kell,megvan Nekik.Nem kell szégyenkezniük se az isibe se az oviba.Van,hogy a félre tett pénzünkhöz hozzányúlunk,ami a családi pótlékból van havonta összerakva.105 ezert keres a férjem.Kőműves.Nekem a Gyes van+ a családi.Hitel nincs a házunkon,kis falusi ház.Nem kacsalábon forgó palota,annyi szent,de teljesen megfelel.És elfér majd benne 3 gyerek! :)
2010. nov. 22. 18:01
 18/19 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok..javítanék : ezret...nem ezert :)
2010. nov. 22. 18:03
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Van egy idősebb kedves barátnőm Ő szokta ezt mondani és most ne a valláson legyen a hangsúly!:

"Isten adott nyulat,de adott bokrot is!"

Egy gyermek olyan erőket szabadít fel,amikről sokszor magunk sem tudunk!

Én is sokáig vártam a "megfelelő" pillanatra,majdnem késő lett!!!

2010. nov. 22. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!