Lehetek terhes a hónap alakulása alapján?
Figyelt kérdés
03.07.-étől 9.-éig volt meg a mensim. Alig 2 napot tartott pedig nekem 4-5 napig szokott tartani. A hőm egyszer leesett 36.8-ra azóta viszont 37.2. Sem lejjebb sem feljebb nem megy! A hónap közepén volt egy Kis pecsételő vérzésem inkább barnás volt. Azóta fájnak a melleim nagyon, néha szédülök, viszont a napokban kicsit puffadt a hasam ami nekem fura. Kicsit furcsának érzem a közérzetemet. Mi lehet ez?2009. márc. 30. 09:32
1/10 anonim válasza:
Nem zárható ki a dolog. Tesztelj egyet és/vagy menj orvoshoz, mert nagy valószínűséggel a doki is lát már valamit.
2/10 anonim válasza:
Persze,hogy lehetsz babás,tesztelj!
Sok sikert!!!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást. Már 8 hónapja próbálkozunk, és a férjemet a világ legboldogabb emberévé tudnám tenni! De a puffadás mitől lehet, ha mondjuk kismama lennék akkor ez normális? Köszi a gyors reakciókat. :-)
2009. márc. 30. 09:45
4/10 anonim válasza:
Szerintem ez terhes tünet, a puffadás is. Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
A 09:47-es vagyok megint. Lehet, hogy már az előző mensinél is terhes voltál? Csináltál már tesztet? Vagy végülis várd meg, hogy elmaradjon, az a biztosabb!
6/10 A kérdező kommentje:
Igaz hogy nem voltam még terhes, de ugy nézem ki mint aki már a 3 hónapon is túl van. De ha ez normális akkor semmi gáz! Nagyon boldog lennék ha összejönne a baba!
2009. márc. 30. 09:51
7/10 A kérdező kommentje:
Nem csináltam tesztet mert félek a kudarctól. Elég sok ért az utóbbi időben már! Lehet szerdán csinálok egyet! Majd megírom mi lett! Néha picit úgy érzem mintha görcsölgetne a hasam, de csak pár pillanatra! Ez is normális, meg a hőhullámok?
2009. márc. 30. 09:56
10/10 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem, mert 3.-ám megjött! Nem tudom akkor mi van velem de azt hiszem meglátogatok egy orvost, mert ez így nem mehet tovább! Milyen tünetek voltam ezek akkor miket produkáltam?? Nem értem esküszöm! :-(
2009. ápr. 8. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!