Náthásan el lehet menni vérvételre? Hormonokat nézzik meg? Nem folyásolja be az eredményt?
Figyelt kérdés
Tegnap megbetegedtem.Meg vagyok fázva,fáj a torkom,szédülök és a fejem is fáj,meg köhögök.Doki múlt héten mondta ha megjön a menszesz menjek el a vérvételre de hétvégén jött meg és ma akartam menni de nagyon rosszul voltam.Most jobban vagyok.Holnap még eltudnák menni.Szerintetek menjek el nyugodtan vagy ilyenkor nem jó?Befolyásolhatja az eredményt?2009. jan. 12. 18:30
1/2 anonim 

válasza:

Hasonló cipőben jártam 1 hónapja én is, igaz akkor én már kifelé mentem a náthából. Nekem azt tanácsolták, nyugodtan elmehetek, a hormonokra nincs befolyással a nátha. Csak a TSH értékem lett magas, de nem hinném, hogy a nátha miatt.
2/2 anonim 

válasza:

Hormonvizsgálatra elmehetsz náthával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!