Nem védekezünk. Ennyire megzavarja a hormonokat? (Lásd alább. )
Lassan három hónapja nem védekezünk, de sajna a baba még várat magára. A testem viszont iszonyú változásokon megy keresztül: derék kb. 4-5 centivel nőtt, a súlyom nem,( szabályosan kerek pocim lett), szurkál a köldököm környéke, nött a mellem, feszes, mintha feltöltettem volna:) Terhes mégsem vagyok, negatív teszt, menszesz van.:( Volt már vki hasonló helyzetben? Ennyire összezavarná a "nemvédekezés" a hormonokat?
Köszi...
Ez elég fura.
Mit jelent pontosan, hogy "nemvédekezés"?
Abbahagytad a gyógyszert? Mert akkor természetesen érthető, hogy hormonálisan változtál, főleg, ha előtte sokáig szedted.
Viszont, ha csak nem használtok gumit, akkor érdekes a dolog....
Huh, jó tudni, hogy más is érez így. Előtte sem szedtem fogamzásgátlót, csak u.m. "vigyáztunk". Mostmár eljött a baba projekt ideje, és meglepő változásokat veszek észre a testemen. Igen, a kérdés főként arra vonatkozott, hogy lehet, azért produkálja a női szervezet ezeket a tüneteket, mert az ondósejtek bejutása a méhbe megzavarják a hormonokat?
Persze, az is igaz lehet, hogy már pszihés. De eskü, hogy nem görcsölök. Nem hőmérözök, nem számolom a napokat, nem kalkulálom a pé -t, és Elevitet is csak a 7végétől kezdem el. Persze a remény mindig ott motoszkál...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!