Ugye ez nem kezdődő vetélés jele kicsivel több, mint 5 hetesen?
Tegnap reggel volt halvány pozitív tesztem, a ciklus 38. napján. Nagy boldogság...:-)
Ma viszont reggel olyat láttam a WC papíron, amit nem szerettem volna. Délelőtt még csak a papíron látszódott világosbarna folyás, délutánra már a tisztaságin is látszott, és sötétebb lett a színe. Más is volt így?
Vettem még egy tesztet, egy Clearblue-t a tegnapi MediLab után, ennek sokkal biztosabbnak kell lennie, főleg ennyi idő után. Reggel újabb teszt. Ha továbbra is pozitív a teszt, holnap este irány a nőgyógyász.
Nem görcsölök, sőt, semmit sem érzek.
De addig ugye nem történhet baj?
Köszi a válaszokat. Tegnap voltam dokinál, még nem látott semmit, valószínű még koraibb, mint 5 hét...
Kaptam Duphastont, azóta javult a helyzet. 10 nap múlva kontroll, és hátha már babát (vagy legalábbis petezsákot) is lát... Izgulok.
Szia! Nem tudom hányadik voltam, én voltam, akinek elment a babája. Nagyon örülök, hogy idejében mentél, tiszta szívből drukkolok, hogy maradjon is a babád. Pihenj sokat, lehetőleg vízszintben, igyál sok folyadékot, MagneB6-ot meg terhesvitamint szedd és ezekkel sokat segítesz a gyógyszer mellé! :)
Remélem legközelebb is jó hírekkel jössz ;)
E.
Kedves utolsó válaszoló!
Nagyon köszönöm a kedves válaszodat, én is remélem, minden rendben lesz, de azért még megpróbálom magam nem beleélni. Hátha...!
Kedves utolsó válaszoló, és mindenki!
Köszönöm a segítséget, sajnos nem segített a gyors dokilátogatás: elment a baba. De legalább tudom, hogy teherbe tudok esni.
Utolsó vagyok. Nagyon sajnálom. El tudom képzelni, mit érezhetsz... De fel a fejjel, gondolj arra, hogy ez a kicsi angyal felkészített téged és a tested egy egészséges baba kihordására.
Mennyi idős volt a terhesség? Kell művi befejezés?
És még egyszer: nem szabad nagyon elkeseredni. Sírd ki sokszor jó erősen magad, az segít és hamarabb talpra állsz..
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!