Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Korhazi zarojelentes angliaban...

Korhazi zarojelentes angliaban mennyi ido mulva jon ki?

Figyelt kérdés

Sziasztok lenne egy kerdesem.

Pont 3 hete volt angliaban egy laporoszkopos mutetem egy mehenkivuli miatt. Azt szeretnem tudni hogy mennyi ido mulva kuldi ki a korhaz a zarojelentest?Aki volt itt mar korhazban segitene?

2010. nov. 18. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekünk soha nem érkezett meg. Most szívunk miatta, mert 2 év után kikérni megamacera és plusz 40 font! Elmehetnek az a...ba, hogy finom legyek.

Szerintem hívogasd őket, itt ez a módszer dívik, különben az életben nem látsz semmilyen papírt.

Ja és még valami! Elméletileg a GP-nek küldik, csak ugye nekünk akkoriban nem volt GP-nk (másik sztori). Szóval szerintem első körben kérdezd meg a GP-d, hátha ő többet tud.

2010. nov. 23. 10:42
 2/2 A kérdező kommentje:

fu nagyon koszonom hogy irtal

Igen szerintem is el kezdek telefonalgatni minden nap mert nekem nagyon fontos lenne mivel addig nem lehet lepni lombik ugyben.

De azert jo tudni hogy folosleges varni.

2010. dec. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!