Hol találok Angliában (Luton, London környékén) meddőségi klinikát, vagy orvost?
Szia! En is Angliaban elek. Londontol 1.5 oranyira. Azt hittem a kerdesed alapjan, hogy mar tuti, hogy baj van, de meg semmi nincs veszve.
Mi is mar tobb, mint 1 eve probalkozunk. 7 honap utan sikerult teherbeesni, de sajnos a baba nem maradt meg.
Viszont pont elotte kezdtuk el a termekenysegi vizsgalatokat nalam. Paromnal is lehetett volna egyszerre, de inkabb megvartuk, hogy nalam mi van. Ezzel nem kell meddosegi klinikara menni meg, csak akkor ha mar tuti a baj. Esetetekben sztem komoly gond nem lesz, csak egy kis rasegites esetleg.
Egyebken a kivizsgalas itt ugy zajlik, hogy a GP-hez (haziorvododhoz) kell elmenni es elinditja a dolgot. Vervetellel kezdodik nalad. En eddig jutottam, mert kozben terhes lettem. Na meg persze azt hazudtam, hogy mar 1 eve probalkozunk (pedig csak fel eve volt), mert kulonben nem allnak veled szoba,dehat nalatok az 1 ev megvan tenyleg.
En meg mar itt kerestem neked a meddosegi klinikakat Londonban, dehat meg semmi sincs veszve. Biztos nem lesz ra szukeg. :-) Egyebkent, ha ilyet keresel, csak be kell irni a keresobe (google), hogy fertelity clinic London es kiadja hol van.
Peteeresed figyeled? Ciklusod rendszeres? Ajanlom, hogy igyal peteeresig cickafarkfu teat, napi 1-2 bogrevel, majd onnantol menszeszig palastfu teat szinten ennyit. Sajnos ezeket csak otthon lehet beszerezni, en is onnan hozatom. Valamint parodnak E es C vitamint, 1000 g mindkettobol naponta. Ha esetleg rendszertelen a ciklusod, akkor viszont baratcserje kapszulat ajanlok. Szinten csak otthon lehet kapni, bar valami hasonlot itt is lehet gyogynoveny boltokban (pl. Holland es Baretts) Agnus cactus a neve, de nem tudom mennyire az mennyire hatasos.
Milyen gyakran vagytok egyutt?
Remelem segitettem. Kitartas!
Ha van meg kerdesed szivesen valaszolok.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!