Hogyan működik a hőmérőzés, hogyan kell alkalmazni?
Előre bocsi mindenkinek,nem szeretnék ennyire butának tűnni,de nem értem ezt a hőmérőzés dolgot.
A párommal próbálkozunk a babán,eddig még semmi.A menzeszem rendszertelen,nem tudom pontosan behatárolni a peteérésemet.
Most a hőmérőzésen gondolkodunk,de nem tudom,hogyan kell alkalmazni....akkor jó ha alacsony,vagy akkor ha magas a testhőm!?Segítsetek....
Szia!
Minden nap megméred ébredés után ugyanabban az időben. Azt mondják szájban, vagy hüvelyben (nekem a doki azt mondta az utóbbi pontosabb). Mensi alatt nem fontos mérni (ezt is a doki mondta). Szóval a ciklus első felében viszonylag alacsony értékeket fogsz mérni, aztán ovukor lentebb esik a hő (ezt nem mindig sikerül mérni) és utána hirtelen, vagy néhány nap alatt fentebb megy és addig ott marad, amíg nem jön meg. Ez az emelkedés kb 0,5 fok. Nézz szét a babatervezők otthona honlapon, onnan sok mindent ki lehet bogarászni. És ha van még kérdésed írjál nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!