Terhesség vagy csak beképzelem?
Szerintetek létezik olyan, hogy a tegnapi tesztem halvány csíkot jelzett, ma viszont az egyik teszt, nagyon nagyon halovány, egy másik teszt, amely érzékenyebb az pedig negativ. Tegnap a tünetek is erösebbek voltak, ma már a mellfeszülés is gyengébb.Mensesem 1 napja késik. 2 hete szinte folyamatosan alhasi szurkálást érzek, délutánonként pedig émelygést.
Kérem a hasonló tapasztalattal rendelkezök válaszát.
Köszönöm.
Van egy Medi-lab tesztem, reggel megcsinalom elso vizeletböl. Lehetseges, hogy 2 nap között lenne ilyen különbség a Hcg szint eseteben? Ráadásul csökkenö sorrendbe?
Tegnap poz, ma neg.
Köszi,hogy valaszoltal.
nem tudsz képet küldeni?amugy nekem is volt ilyen,halvány poz.,erre mindenki azt mondta baba lesz.másnap negativ harmadnap negativ...nincs baba sajnos azota se.engem becsapott
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ez furcsa. Név szerint milyen teszteket használtál? Ha 2 hete érzed a szirkálásokat, és az émelygést, akkor szerintem csak beképzelt tünetek, mert túl korai lett volna. Vagy ha mégis, akkor már rég erős pozit kellett volna tesztelned.
A medi-lab tesztet viszont nem nagyon ajánlom. Rosszakat olvastam itt a gyakorin róla, sokaknak álpozitívat mutatott.
19:52es valaszolonak: megneztem a kepet, amit linkeltel, picivel erosebb az enyem.
Az elso Medilab teszt volt, ami poz volt, de akkor nagyon eros tunetekkel. a negativ teszt a clerblue volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!