Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért fáj a mellem? 2 hét...

Zzssuu kérdése:

Miért fáj a mellem? 2 hét múlva nem várom! Annyira fáj a mellem napok óta hozzá érni is alig tudok! Szerintetek lehet ez a terhesség első jele? Fáj, feszül, kemény! Mától émelygek, de lehet hogy ezt már csak beképzelem! Menjek dokihoz? Nem menjek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 10:02
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Ha két hét múlvára várod akkor még csak most eshettél teherbe v. a napokban volt pé-d.

Szerintem lehet tőle de majd csak a + teszt tudja megmondani hogy valóban attól volt-e. ÁLtalánosságban a teszt környékén szoktak ilyen tünetek lenni.

2010. dec. 3. 10:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ezt írtam az előző, hasonló kérdésre, de leordítottak :S Teszt előtt semmiképp se menj dokihoz!
2010. dec. 3. 10:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Múlt hét pénteken együtt voltunk a férjemmel, tehát ez reális is lenne, csak nekem az a furi hogy ilyen hamar lenne jele a terhességnek? De hihetetlen módon fájnak olyan mintha mázsás súlyokat cipelnék 2 napja, pedig nincsenek nagy dudáim :-)! 2. hozzászóló, ne hagyd megad, ami fáj az fáj, csak jó lenne tudni mitől! Dokihoz azt hiszem nem megyek, csak attól tartok hogy ha nem terhesség akkor bajt csinálok magamnak!
2010. dec. 3. 10:18
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ovuláció idején érzékeny a mellem. Ha 2 hét múlva nem várod, akkor szerintem ez az.
2010. dec. 3. 10:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam én is ovu fájdalomra, de szerintem nem az! Ez elég intenzív fájdalom, feszülés! Passz, nem tudom! De az is lehet igazad van, csak most ez nem az a megszokott érzékenység! hm...
2010. dec. 3. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
Minden ciklusban lehetnek eltérő dolgok, szóval az hogy eddig nem volt ilyen nem jelent semmit, most lehet hogy van ovukor, terhességtől még valóban baromi korai lenne.
2010. dec. 3. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
2. bagyok. Mi fáj? Kinek? Nem értem..
2010. dec. 3. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Nekem a mellem, de most már annyira elbizonytalanodtam a válaszok olvasása közben, hogy kezdek megijedni hogy ez nem terhesség, de akkor mi????? 2 hét múlva nem várom, iszonyat fáj a mellem, mától meg émelygek.Te jó ég mi bajom lehet??? Bakker tényleg el kellett volna mennem ma dokihoz!
2010. dec. 3. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!