Miért nem estem teherbe? Mindent kiszámoltam és minden engem igazolt!
Figyelt kérdés
Sajnos megint megjött! 28naposak a ciklusaim. Fogamzásgátlót soha nem szedtem. Legutóbb a férjemmel a 11., 12., 14. napon voltunk együtt. Rá 14 napra pedig megjött. Nem értem, mi lehet a gond. Van valakinek ötlete, járt így valaki? szedjek vitaminokat?2009. jan. 11. 19:01
11/14 anonim 

válasza:

Szia!Szerintem is a pároddal kezdjétek, mert az egyszerű, csak beviszed az "anyagot"megnézik és kész az eredmény. A mi vizsgálataink bonyolultabbak. Én tudom mit érzel, régóta akartam babát, viszonylag hamar terhes lettem, de 2 szer méhen kívül,műtöttek többször, a dokim kivizsgált, egyik petevezetőm mintha nem is lenne, annyira vékony. Azóta van egy kislányom és most is babát várok. Tehát ne aggódj, össze fog jönni, csak ne idegeskedj.
12/14 anonim 

válasza:

Szia!
Nekem így sikerült:Mensi elmúltával egyszer együtt,utána semmi.Majd a 12.,14.,16,18., nap és utána bármikor.
Statisztikám első gyerkőc 1.hónapban,2. gyerkőc 9. hónapban,3.gyerkőc 7. hónapban fogant.
Fel a fejjel,szerintem 1 év után érdemes dokihoz menni!
Nem mindenkinek sikerül azonnal...:(
13/14 anonim 

válasza:

Leírom az én történetem: 23 évesen mentem férjhez, gyereket akartunk, nem sikerült, a férjem megcsalt, elváltunk. Aztán jött egy másik 4 éves kapcsolat, babát akartunk, nem sikerült, lombik program, 2 beültetés, nem sikerült. Műteni kellett, a jobb oldali petevezetéket eltávolították,mert a petefészkem folyadékot termelt,ami kimosta az esetlegesen megtermékenyített petesejteket. Orvosok szerinte nem kicsi volt az esélyem a természetes teherbeesésre. A kapcsolatunk tönkrement. Aztán megismerkedtem az igazival, nem terveztük még a babát, de fél éves ismerettség után pozitív lett a tesztem. Nem mertem elhinni. Most 6 hónapos a gyönyörű kisfiam! NE ADJÁTOK FEL, CSAJOK! Mindenkinek sikerül. Nekem 7 évet kellett várnom, de megérte! Kitartás!
14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ;-)
2009. jan. 12. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!