Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek ha halványan...

Terhes lehetek ha halványan is de két csik van?

Figyelt kérdés

Annyira megörültem! Ma kellet volna megjönni, de csak barnás váladékom volt.

Csináltam tesztet(tudom h a reggeli jobb),de nem tudtam várni.és 2 perc után már ott volt a második csik!Holnap reggel is tesztelek,remélem az is 2 csikos lesz.

2008. jan. 11. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Gratula, a két csík is csík! Látom nagyon türelmetlen vagy amit megértek, de én a helyedben várnék a 2. teszttel, egy hetet!Holnapra is csak halvány csík lesz.De ott lesz, ez a lényeg.:-)
2008. jan. 11. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Gratula! A lényeg, hogy ott van. Én a mensi előtt 2 nappal már teszteltem (nem bírtam tovább várni) és nekem is halvány csík volt. Azóta már voltam dokinál, 5 hetes vagyok.

Én is teszteltem másnap, mert nem akartam elhinni. De utána be is jelentkeztem dokihoz.

Vigyázz magatokra!

2008. jan. 11. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagy GRATULÁCIÓ a kismamának!!!
2008. jan. 11. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen türelmetlen voltam. Amikor megkellett volna jönnie ugyanígy barnás váladékom volt, aznap csináltam tesztet halvány volt de azt gondoltam csak halucinálok. Másnap reggel is csináltam de akkor is havány volt :)) Ez nem volt elég mert nem hittem így csináltam egy harmadikat is 3 napra rá :))

Gratulálunk légy üdvözölve a kismamák társaságában! :)

Ui.: nem ez volt az utolsó amit nagyon vártál.

lássuk csak... mikor nő a hasam??? :))

mikor mozdul meg??? :))

mikor mozod gyakrabban és erősebben? :))

mikor tudom a nemét???? :))

mikor ..mikor...mikor.. én ezekig a kérdésekig jutottam és még csak 17 hetes vagyok! :)) Kitartás!

2008. jan. 11. 18:28
 5/5 anonim ***** válasza:
gratula!!!az mindegy milyen erős.kettő,és az a lényeg.
2008. jan. 11. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!