Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi idő után kell orvoshoz...

Mennyi idő után kell orvoshoz fordulni?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát...de eddig még nem jött össze!még csak pár hónapja próbálkozunk!De mennyi idő után kell orvoshoz fordulni,ha még mindig nem jött össze a babó??Nektek hamar össze jött?
2010. nov. 10. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
53%

Általában egy év után szoktak elmenni ha van peteérés ha nincs akkor értelemszerüen bármikor leghamarabb hiszen ami nem volt az nem is lesz orvos nélkül.

Fél évet vártunk az első babára.

2010. nov. 10. 10:34
 2/8 anonim ***** válasza:
rendszeres a mensid?szerintem elmehetsze most is hogy megnézze minden rendben van-e,esetleg ha olyan dolgot lát ami hátráltatná a terhességet pl.vékony méhnyálkahártya mint nálam,akkot tegyen ellene.fogamzásgátlot szedtél elötte?
2010. nov. 10. 10:34
 3/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!3 éve szedtem fogamzásgátlót de csak 1 hónapig mert nem birtam,folyamat rosszul voltam töle!

1 éve kb volt 1 hüvelyi fertözésem...de kaptam rá gyoccert meg krémet...lehet h annak a hatása h nem esek teherbe?

2010. nov. 10. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Bármi lehet. vegyél ovulációs tesztet, azzal tudhatod, hogy van-e ovud. Ha elmész a dokihoz, azt tudod mindani. Én elmentem 4 hó után, és mondta, szerinte várjunk, mert szerinte minden ok. nálam. A 8. ciklusban jött össze.
2010. nov. 10. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Pont tegnap tettem fel ezt a kérdést a dokimnak.4 hónapja próbálkozunk,a doki szerint ez még semmi,azt mondta,hogy csak 3/4 év után jöjjek megint,ha nem sikerül addig.És nem szabad túl sokat együtt lenni,csak 2 naponta.Hajrá!

2010. nov. 10. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Mi 5 hónap sikertelen próbálkozás után kezdtük el a kivizsgálásokat. persze a dokiknak azt mondtuk, hogy már több mint 1 éve próbálkozunk, mert ha bevallottuk volna, hogy "csak" 5 hónapja, akkor elzavartak volna minket...

És milyen jól tettük, hogy elmentünk mert a férjemnél azonnal megállapították a meddőséget, nem is sikerült helyrehozni semmivel úgyhogy mentünk egyből lombikra, nem pazaroltuk az időt! Így lett gyerekünk, egy gyönyörű szép kislányunk!!

2010. nov. 10. 13:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok:

ja és hozzáteszem, hogy az kivizsgálások megkezdése után 1 évvel lettem terhes, tehát a kivizsgálások folyamata, a meddőségi centrumban lévő hosszú várakozás és sikertelen beavatkozások után 1 évvel sikerült, de sikerült, és nagyon boldog vagyok, hogy anno 5 hónap után elmentünk és nem vártunk a csodára!

2010. nov. 10. 13:49
 8/8 eszo ***** válasza:

a dokik egy sima terhesség kialakulásához fél évet mondanak ideálisnak..amit leendő kismama szemmel nézve baromi sok idő..

kivizsgálásokat tényleg 1 év körüli sikertelen próbálkozás után indítanak el.. de ennél lehet hazudni:-))

mi kb március óta próbálkozunk..májusban terhes lettem, de sajnos el is ment júniusban a baba..azóta pedig nem jön..

úgyhogy most én is el fogom kezdeni a vizsgálatokat..

remélem neked nem lesz rá szükség!

sok sikert!mielőbbi babásodást!

2010. nov. 10. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!